Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTAR UTAKMICE
Povratak na članak

Nikola Jurčević: Optimist sam, vjerujem da će Hrvatska na Poljudu izboriti SP

- Naša reprezentacija ima kompaktnost, ima energiju, imamo potrebnu iskru i vjerujem da ćemo nakon utakmice s njima na Poljudu osigurati Svjetsko prvenstvo, argumente za optimizam u svakom slučaju imamo - zaključio je Nikola Jurčević.

Komentari 2

ČS
Čuvaj se senjske ruke
21:06 12.10.2021.

Od njih ni jedan nije bio branitelj. E da su se Hrvati tako borili za Hrvatsku nikada oni ne bi postali milijuneri. Odigrati neriješeno u Osijeku je sramota. I svakom treba uzeti barem milijun i dati obiteljima poginulih u ovom gradu. A ne da i u Osijeku zarađuju, a igraju ko babe.

VL
DU
Deleted user
22:05 12.10.2021.

I ja bi bio optimist ako bi sacuvali gol kao danci. Oni ne primaju gol i zabijaju. A mi kad primimo onda ili gubimo ili igramo nerijeseno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.