Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATAN IGRAČ

Nikola Jokić ispisao povijest: Nitko nikad u NBA ligi nije uspio što i on!

NBA: Memphis Grizzlies at Denver Nuggets
Foto: Isaiah J. Downing/REUTERS
1/3
08.04.2022.
u 09:16

Na početku utakmice Jokić je primio udarac u glavu zbog čega je krvario pa je ostatak dvoboja odradio s crvenom trakom (povezom) oko glave.

Srpski košarkaš Nikola Jokić postao je prvi NBA igrač u povijesti koji je unutar jedne sezone ostvario minimalno 2000 koševa, 1000 skokova i 500 asistencija.

Njegov je Denver na domaćem parketu svladao Memphis 122:109, a večer je bila potpuna za Nuggetse jer je Denver ovom pobjedom osigurao izravni plasman u doigravanje, odnosno, najmanje šesto mjesto na ljestvici Zapadne konferencije.

Jokiću je, pak, do spomenutog rekorda nedostajao 31 poen, a on je utakmicu završio s 35. Tome je dodao i 16 skokova, šest asistencija i četiri osvojene lopte, uz opet odličan šut iz igre 16-24.

Inače, na početku utakmice Jokić je primio udarac u glavu zbog čega je krvario pa je ostatak dvoboja odradio s crvenom trakom (povezom) oko glave.

Apr 7, 2022; Denver, Colorado, USA; Denver Nuggets center Nikola Jokic (15) looks on from the bench in the first quarter against the Memphis Grizzlies at Ball Arena. Mandatory Credit: Isaiah J. Downing-USA TODAY Sports Photo: Isaiah J. Downing/REUTERS
Foto: Isaiah J. Downing/REUTERS

- Ovo je trenutak koji ću, sigurno, pamtiti cijeli svoj život - rekao je nakon utakmice najbolji igrač Denvera.

Dobru je pratnju u ovom susretu Jokić imao u Aaronu Gordonu koji cijele sezone igra iznimno dobro i druga je 'violina' Denvera. Gordon je ogled završio s 22 poena te pet skokova.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar EU Srbin
EU Srbin
17:22 08.04.2022.

najkompletniji igrac planete. nema dalje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije