Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGLEDAJTE VIDEO

Niko Kranjčar zaigrao u početnoj postavi Cosmosa i odmah upisao asistenciju!

Niko Kranjčar
Foto: Twitter
11.04.2016.
u 08:53

Hrvatski veznjak je prvi put u početnom sastavu New Yorka i upisao asistenciju u 55. minuti. Driblinzima je izbacio trojicu protivnika i onda dodao Moffatu za konačnih 2:0

New York Cosmos sinoć je u drugoj američkoj nogometno ligi svladao Jacksonville Armadu s 2:0, a Niko Kranjčar je upisao asistenciju.

Hrvatski veznjak je prvi put u početnom sastavu New Yorka i upisao je asistenciju u 55. minuti. Driblinzima je izbacio trojicu protivnika i onda dodao Moffatu za konačnih 2:0.

Sezona u SAD-u tek je počela, a nakon dvije utakmice klub ima šest bodova.

>> Niko Kranjčar debitirao za Cosmos i dobio veliki pljesak

Komentara 5

SX
sudbina x
11:48 11.04.2016.

Ma ovo je zaista strašna vijest, za naslovnicu. Kranjčar zaigrao za drugoligaša pa čak i asistirao. Nevjerojatna vijest, koju su sigurno registrirale sve svjetske agencije.

Avatar emigrant
emigrant
10:12 11.04.2016.

Na tekmama Cosmosa manje ljudi na našoj 2. županijskoj.

PE
perfa57
12:53 11.04.2016.

Strašnja vijest. Asistent u 2. Američkoj ligi. Forsirate Kranjčara isto kao i Futsal Dinamo, t.j. neprimjereno interesu javnosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije