Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTPISAO ZA COSMOS

Niko Kranjčar: Reprezentacija? Jako sam daleko od nje...

Niko Kranjčar
Foto: NY Cosmos
1/5
25.03.2016.
u 11:12

– Ovo mi je dobra prilika da se vratim u formu, nadam se da ću pomoći klubu. Moj prvi cilj je vratiti se u ritam utakmica i ponovo igrati na najvišoj razini. Budućnost? O tome ćemo razgovarati na ljeto

Niko Kranjčar nedavno je popisao za američkog drugoligaša New York Cosmos, što će mu nakon Dinama, Hajduka, Portsmoutha, Tottenhama, QPR-a i kijevskog Dinama biti sedmi klub u karijeri. Niko je u razgovoru za Telegraph objasnio kako je završio u New Yorku nakon što u Kijevu pao u drugi plan. 
 
– Otišao sam u Cosmos samo trenirati. U Europi nisam igrao šest, sedam mjeseci. Želio sam se vratiti u formu, a onda sam shvatio da sezona u SAD-u počinje u ožujku te da bih mogao odraditi pripreme – rekao je Kranjčar. 
 
S Cosmosom ga je povezao nekadašnji izvršni direktor Jérôme de Bontin koji je obiteljski prijatelj Kranjčarevih. 
 
– Poznajem ga još dok sam bio u Austriji. Da sam otišao u Englesku, ni jedan me klub ne bi mogao čekati da odradim pripreme jer nisam trenirao mjesec i pol zbog zimske stanke u Ukrajini. 
 
Niko kaže da se ugodno iznenadio kvalitetom igrača u Cosmosu. 
 
– Ovo mi je dobra prilika da se vratim u formu, nadam se da ću pomoći klubu. Moj prvi cilj jest vratiti se u ritam utakmica i ponovo igrati na najvišoj razini. Budućnost? O tome ćemo razgovarati na ljeto. 
 
Niko nije htio previše pričati o mogućem povratku u reprezentaciju
 
Jako sam daleko od toga tako da to nije tema o kojoj treba razgovarati – rekao je Kranjčar. 

>> Pogledajte kako su Hrvati u New Yorku dočekali Niku Kranjčara

Komentara 14

PO
PowerPoint
11:50 25.03.2016.

Čovjek je nakon godinu i pol dana neigranja potpisao za američkog drugoligaša i vi ga pitate sa reprezentaciju...stvarno niste normalni, sad možemo očekivati jednu od vaših standardnih kampanja za povratak Kranjačara u reprezentaciju.

Avatar mihavg
mihavg
14:55 25.03.2016.

Cinjenica je da Kranjcara nema na nogometnoj karti vec jako dugo. Godinama. Decko je propustio iskoristiti svoj talenat i to je njegova prica. On o postizanju forme prica ko i ja o dijeti. Ja planiram skinut 5 kg vec godinama, tak i on planira formu godinama. Steta za nas. :)

RU
RUKOMET333
12:06 25.03.2016.

sutra potpisujem ugovor za nekog 1-ligasa u Kini. dali bi moga u repku....?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije