Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ide u ukrajinu

Niko Kovač: Zadovoljan sam osvojenim bodom na Marakani

'11.08.2013., Zagreb -Ttrening U21 hrvatske nogometne reprezentacije uoci utakmice protiv Lihtenstajna. Photo: Daniel Kasap/PIXSELL'
Daniel Kasap/PIXSELL
08.09.2013.
u 08:00

– Hvala izborniku Štimcu koji nam je dao dva igrača u trenutku kad ni on nema na okupu veliki kadar za utakmicu u Koreji

Izbornik U21 reprezentacije Niko Kovač slagao je program, \'skidao\' nešto s laptopa na papir.

– Pripremam se – kratko je rekao, a onda mu se u pripremi na terasi hotela Aristos priključio i brat Robert. Na drugoj strani terase sjedio je Šime Vrsaljko, odnedavni član Genoe.

– Ide mi već talijanski, snalazim se i odlično mi je – kratko je rekao Šime koji je imao problema s ozljedom, ali oporavio se i zadnja dva dana normalno trenirao s reprezentacijom.

Izbornik se potom okrenuo utakmicu koja ga čeka u ponedjeljak protiv Ukrajine.

– Danas putujemo, tamo ćemo još trenirati. Mislim da smo napravili sve što smo planirali, radili smo na našoj igri, ali i poučavali suparnike – kazao je Niko Kovač.

Iz Beograda su mu stigli A reprezentativci Mateo Kovačić i Ante Rebić.

– Hvala izborniku Štimcu koji nam je dao dva igrača u trenutku kad ni on nema na okupu veliki kadar za utakmicu u Koreji. Igor me nazvao nakon utakmice u Beogradu i rekao da mi šalje Rebića i Kovačića. Nisu s nama trenirali, ali Rebić je već sedmu utakmicu s nama i sve zna, a Kovačić igra u velikom klubu, znalac je i neće biti problema. A do utakmice ćemo još puno pričati pa će i on znati što treba raditi – rekao je Niko Kovač koji još ima dvojbe oko sastava, nema Bubnjića pa će biti promjena u zadnjoj liniji.

– Ukrajinci su odličnu, uz Švicarsku favoriti skupine. Moćni su, fizički mogu juriti 90 minuta gore-dolje, agresivni i visoko napadaju. Jedina zvijezda im je - momčad – rekao je Niko ne želeći komentirati susret Srbije i Hrvatske:

– Ne želim komentirati A reprezentaciju, to je posao izbornika Štimca, ali mogu reći da sam zadovoljan bodom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije