Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽENA ROBA
Povratak na članak

Niko Kovač u novoj ulozi, naslijedit će Hrvata?! U klubu zazivali njegovo ime

– Uvijek se razgovara o statusu trenera kada rezultati nisu onakvi kakvi se očekuju – rekao je Ante Čović koji je očito svjestan svega.

Komentari 6

DU
Deleted user
14:50 12.11.2019.

Niki bi trenutno takav klub vise odgovarao nego Bayern. U Bayernu svlacionica pogotovo dio "nedodirljivih" tipa Müller, Kummich , Neumar i Co. odredjuje trenra po "volji" im, Tj. onog tko im puse u razmazene guzice. Zato se i dogodi daa "izgube" 5: 1 protiv Eintrachta, a vec drugu utkmicu sa pomocnim trenerom protiv glavnog rivala Borussie dobe 4:0. Isti problem imao je i Guardiola ali Pep je na Bayernovu klupu dosao sa vecim renomom od Nike pa mu je bilo lakse nametnuti autoritet. Kako god svako dobro nasem Niki.

VL
KO
Kolačić1983
15:02 12.11.2019.

U herthi će napraviti posao, Niko je trener koji je strog a to zvijezde ne podnose i zato su se okrenuli protiv njega u bayernu. Kako je mogao sa frankfurtom napraviti rezultat? Zato jer su igrači skromni i disciplinirani i slušali su upute trenera Nike koji zna kako se radi

VL
DU
Deleted user
15:11 12.11.2019.

Kovača vidim uskoro u Dortmundu. Madžukića eventualno isto - i to moguće već ovaj ili idući tjedan.

VL
BU
Bubalamala
19:45 12.11.2019.

Kovač je nepotrebnim izjavama dao materijala protivnicima koji su to jedva dočekali i tu je kraj priče !

VL
KA
kalimera
11:41 12.11.2019.

Sretan sam zbog Nike ali se bojim da mu 9 milijuna neće biti dovoljno za preživjeti do tada.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.