Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER BAYERNA

Niko Kovač se otvorio: Nešto je zlo u ljudima...

Niko Kovač
Foto: DPA/Pixsell
1/6
18.02.2019.
u 08:59

- Nešto je zlo u ljudima pa loše govore o tom trofeju. Nije lako osvojiti kup. Primjerice, pogledajte kako se gleda na Superkup u Španjolskoj. Nažalost, u našem društvu nema ništa pozitivno - rekao je Kovač

Niko Kovač zatražio je od javnosti realnu procjenu njegova rada u prvoj sezoni na klupi Bayerna. Novinar njemačkog Kickera naglasio je da bi bivši hrvatski izbornik mogao osvojiti samo DFP kup jer u Bundesligi vodi Borussia Dortmund, dok Bavarce u Ligi prvaka čeka snažni Liverpool. Što Niko kaže na to?

- Nešto je zlo u ljudima pa loše govore o tom trofeju. Nije lako osvojiti kup. Primjerice, pogledajte kako se gleda na Superkup u Španjolskoj. Nažalost, u našem društvu nema ništa pozitivno - rekao je Kovač i dodao:

- Naravno da želimo ostvariti što je više moguće, ali treba biti razuman ako su drugi također kvalitetni. U Ligi prvaka trebaš imati sreće.

Kovaču sutra slijedi utakmica s Liverpoolom u osmini finala Lige prvaka. Kaže da "ne voli anarhiju na terenu i da se mora vidjeti struktura momčadi". A kako komentira činjenicu da mnoge zvijezde Bayerna završe na klupi?

- Mogu poslati samo jedanaest igrača na teren - odgovara Kovač.

>> Pogledajte i najveće transfere ove zime

Ključne riječi

Komentara 5

ZB
Zoki-Bijela
09:36 18.02.2019.

Niko i da si prvi neki bi pljuvali po tebi.. Samo ti radi svoj posao kao I dosada,, a domaci izdajnici neka pate.. Pozdrav juzbasicu i giustizzia..

KO
komar64
19:57 18.02.2019.

Moj Niko...ti to tek sada primjetio.

JA
jadranskomore
17:18 18.02.2019.

Pa Niko ko pljuje? drugovi sa filozovskog fakulteta gdje "raja" i setaci cucki bira "studenski forum" a i oni sa zavrsenom najvisom mogucom hrvatskom skolom u kumrovcu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije