Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nižu se loše vijesti

Drama na treningu Bayerna: Vratar nepomično ležao, a nigdje liječnika

Niko Kovač
Foto: Reuters/Pixsell
16.02.2019.
u 22:39

Niko Kovač jezivu scenu s Hoffmanom nije vidio budući pripremao taktiku za utakmicu protiv Liveropoola

Subotnji trening Bayerna završio je u dramatičnom tonu budući da je mladi vratar Ron-Thorben Hoffmann ostao bez svijesti nakon što ga je lopta pogodila u lice. 

Nesretni je 19-godišnjak trenutačno ostao nepomičan, a paniku u čitavu situaciju je dodatno unijelo to što u blizini nije bilo liječnika. 

Jérôme Boateng uzalud je šakom lupao po zatvorenim vratima kampa, dok su zabrinuti suigrači Franck Ribéry, Rafinha i Sven Ulreich  pokušavali pomoći nesretnom mladiću, otkriva Bild.

Srećom, liječnik Peter Ueblacker i fizioterapeut Helmut Erhard su uskoro ipak stigli na travnjak, te su uspjeli Hoffmanna stabilizirati i vratiti k svijesti.

Njemački mediji za sada nisu prenijeli je li mladić pretrpio kakve posljedice, a loša je vijest uslijedila samo dan nakon što je Kingsley Coman protiv Augsburga ozlijedio lijevi gležanj.

Niko Kovač jezivu scenu s Hoffmanom nije vidio budući pripremao taktiku za utakmicu protiv Liveropoola, a mladića su odmah otišli posjetiti brat Robert i pomoćni trener  Peter Hermann.

Komentara 1

PI
pinkec
00:40 17.02.2019.

"Elitni" novinar Vecernjeg.hr otkrivaju Nikine "probleme" koje ih on ni ne primjećuje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije