Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FRANCUSKI KUP

Niko Kovač predvidio ovakav scenarij: Monaco ipak prošao u četvrtfinale!

Reuters
06.04.2021.
u 21:55

Momčad Nike Kovača je prije tri dana u prvenstvu porazila Metz sa 4:0, no ovoga puta Monaco se namučio kako bi stigao do slavlja.

Nogometaši Monaca izborili su plasman u četvrtfinale francuskog Kupa nakon što su u susretu osmine finala pobijedili Metz sa 5:4 nakon izvođenja jedanaesteraca.

Momčad Nike Kovača je prije tri dana u prvenstvu porazila Metz sa 4:0, no ovoga puta Monaco se namučio kako bi stigao do slavlja.

Domaćin je bio bliži pobjedi u regularnom dijelu susreta, no završilo je 0:0. Najbliže golu Monaco je bio u 81. minuti kada je Stevan Jovetić pogodio prečku.

Prilikom izvođenja jedanaesteraca kod domaćina je svih pet igrača bilo precizno, golove su zabili Ben Yedder, Volland, Sidibe, Fabregas i Jovetić, dok su za Metz pogodili Sarr, Yade, Ambrose i Bronn, a u četvrtoj seriji je bio neprecizan Maiga.

Još u ožujku plasman u četvrtfinale je izborio PSG pobjedom 3:0 protiv Lillea. U srijedu je na rasporedu pet susreta, sastaju se Rumilly Vallières - Le Puy Foot, Sedan - Angers, Saumur - Toulouse, Canet Roussillon - Boulogne, Chateaubriant - Montpellier, dok će u četvrtak igrati Red Star i Lyon.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije