Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcije na glasinu
Povratak na članak

Niko Kovač na klupi kultnog engleskog kluba? Dio navijača bi ga htio tamo već danas!

Navijači West Hama maštaju o dolasku dojučerašnjeg stratega Bayerna izgubi li Manuel Pellegrini posao

Komentari 8

DU
Deleted user
10:41 09.11.2019.

Kovač je dobar ali nogometaši su previše dobro plaćwni pa im se fućka da slušaju njegovo "usavršavanje nogometne taktike".

VL
Avatar majkuvam
majkuvam
11:44 09.11.2019.

Niko Kovač će sa svojim bratom na duge staze svugdje uspjeti.Nema u svim klubovima takvih seronja poput Rummeniggea i Salihamidžića.Doveli su Coutinha i Perišića kada je sezona već počela uz ozlijeđenog Hernandeza,tako da ih je morao koristiti bez uobičajenih priprema.Uz sve to mu se ozlijedio Süle tako je morao aktivirati Boatenga koji je zadnje,odlučujuće utakmice prošle sezone više bušio nego pošteno igrao te ponašao kao uvrijeđeno dijete .Na kraju ga je upravo on sa svojom glupošću doveo do otkaza.Bayernu je ovoga ljeta izmakao Julian Brandt,jer se izgleda za njega nisu ni trudili,a mislim da neće iduće godine uspjeti angažirati ni Havertza.Osim što je bio odličan napadač, Rummenigge je u svim drugim funcijama najveći papac u Bayernu,dokazao je to još prije nekoliko godina kada je najviše on bio odgovoran što je Kroos otišao u Real.Salihamidžić više glumi sportskog direktora nego što ima sposobnosti za taj posao.

VL
BR
Brontops
10:37 09.11.2019.

Hamushi i Ninja - prozirni ste kao novo oprano okno. Ali mora vam se prriznati upornost u kreiranju negativizama na racun hrvatskog covjeka i hrvatske drzave.

VL
IV
ivanbalic
15:16 09.11.2019.

Bilo bi dobro da Kovac ne zavrsi kao Bilic.

VL
Avatar Nlnja
Nlnja
10:30 09.11.2019.

vjerujem da se svi kultni klubovi trgaju da dovedu trenera koji je bayern doveo do sredine tablice bundeslige...

VL
PI
PiG
10:47 09.11.2019.

luzer je Bosanac

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.