Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOJMOVI
Povratak na članak

Niko Kovač: Kramarić me podsjetio na Šukera

– Halilović je pokazao da je ekstra igrač – kaže Niko.

Komentari 22

MN
Marijan Nikic-Pejic
11:47 05.09.2014.

A sada stvorite opet euforiju. Kramaric je igrao dosta dobro, kao i Halilovic, ali treba istaknuti tko im je bio protivnik. Kako ce to izgledati protiv pravih momcati, to cemo tek vidjeti. Stoga ne treba to previse isticati. Jedino sto bi se moglo podvuci jest odlicno zalaganje svih. To je vrlo vazno, a posebno protiv slabijih protivnika. Tu se kali moral za jace utakmice.Sada ce doci Malta, je li. Pa to nije niti ozbiljna uvertira u ono sto nas ocekuje.Sve to treba trijezno sagledati, ukazati na neke manjkavosti, a vrline istaknuti korektno, bez ikakvog pretjerivanja.Sto vise profesionalniosti u svemu (tako i u izvjestavanju i komentarima), to ce i uspjesi biti veci.

VL
Avatar cluesblues
cluesblues
11:43 05.09.2014.

fakat je kovac uporan sa rakiticem na zadnjem veznom - sta je tvrda glava….a sta se napadaca tice - jelavic?!? pa sad imamo bar 3 napadaca u top formi koji su bolji u svim segmentima igre od tog panja...

VL
ĆA
ćaćaća
12:51 05.09.2014.

vrijeme je da jelavić i pranjić odu..a nakon eura srna i olić..a mogli bi im se pridružiti vida i ćorluka..

VL
LI
Lisabon
12:05 05.09.2014.

Interesantno je kako je sad odjednom svima super mali Halilovic.A prije par mjeseci ste svi na portalima,od novinara do navijaca bili protiv toga da ga se zove u reprezentaciju.Razlog je jasan,a to je dase pise i govori protiv Mamica jerr ga je on" gurao" u reprezentaciju posto ga je trebalo prodati.E sad kad nije vise u Dinamu,sad je sve super.Isto je i sa Samirom.Cudi me zapravo,da sad ne krece napad na Brozovica?Upada u oci i velicanje Kramarica.Ali i to je dosta prozirno.Naime treba sto vise pisati i govoriti da je on otisao iz Dinama jer ga je Dinamo (citaj Mamic)potjerao!(Kramaricu kao igracu naklon do poda).Zasto ne velicate Copa?A covjek je bio najbolji strijelac u prosloj sezoni (ispred Kramarica)?E ni to nebi bilo dobro jer bi Dinamo (citaj Mamic)mogsao podignuti Copu cjenu kroz reprezentaciju,a to nije pozeljno.Ali kad ode iz Dinama (a otici ce za vece novce nego Kramaric iz RIjeke)onda ce odjednom biti dobar.

VL
KO
kondaRI
13:23 05.09.2014.

Rakitić u paru sa Modrićem na zadnji vezni,a Brozović naprijed??????!!!!!! Bravo stručnjak!

VL
Avatar white socks
white socks
11:56 05.09.2014.

Halilović se pokazao kao ekstra-igrač i daleko ekstremniji egoist a takvi nikad ništa dobro ekipi nisu donijeli, jedino svađu. Kramarić je bio najbolji, uostalom već dugo vremena dokazuje svoju kvalitetu. Pobjednički napad je Kramarić desno (u nekim varijantama možda iza špice), Rebić (Perišić) lijevo (Kovačić kad ih nema) i Mandžo u sredini. Pardon Niko (cijenim ga kao čovjeka, igrača pa i izbornika), ali meni ideja s Rakitićem nazad i Brozovićem naprijed izgleda sasvim suludo. Ako će Rakitić igrati nazad (hm???) Kovačić (Kramarić) treba igrati naprijed, a ako će Rakitić igrati naprijed (jeee!), onda ima smisla da Brozović igra nazad. A lijevi zadnji, lijevi zadnji, lijevi zadnji, lijevi zadnji, ...???

VL
SO
Somelier
14:27 05.09.2014.

" Halilović je pokazao da je ekstra igrač – kaže Niko." To je ono što imamo selektora koji blage veze nema. Kada bi Kovač imao pojma ostavio bi Halilovića da se nekoliko utakmica ohladi i da nauči da momčad igra. Nekoliko bezveznih driblinga i izgubljenih lopti, pokazuje da je Halilović extra igrać. Bože sveti sa kakovim to očima Niko gleda. Od 1998 mi nemamo momčad već samo pojedince a sa time se ne dobivaju medalje. Niko ako imaš mozga stvaraj momčad i imaš šanse doživjeti Čirinu slavu.

VL
SA
SI aka SI
14:35 05.09.2014.

sada je Halilović dobar jer ne igra u Dinamu. Inače bi bio popljuvan i on i Kovač. Recimo, Maršić bi prije 6 mjeseci Halilovićevu predstavu opisao potpuno drugim riječima, nego danas kada mu bomboni ispadaju iz usta. Sada je na tapeti recimo Čop koji se poziva u reprezentaciju jer je Mamićev igrač, Zanima me kako bi reagirali da najbolji strijelac i napadač HNL-a igra recimo za Hajduk, a ne poziva ga se u reprezentaciju. No, poanta ovog članka je veliko zadovoljstvo što je pobjeđen Cipar. Cipar! Nakon Malte će valjda vladati potpuna euforija. A nakon EP-a ćemo se opet uvjeravati da danas svi igraju nogomet.

VL
LI
list68
18:23 05.09.2014.

Halilović zbog sebičnosti nikad neće biti igrač klase "Prosinečkog". On će ostati samo "prosječan" igrač i to ne u Barceloni, neće oni njega dugo zadržati. Svu njegovu "nespornu" kvalitetu zasjenjuje sebičnost, takvi igrači nikada ne uspiju.

VL
MT
mladen.turcic
02:48 06.09.2014.

to sta smo samo 2:0 tukli su krivi braca mamic,i za stanje u ukrajini naravno

VL
KO
kondaRI
13:24 05.09.2014.

Pitaj neki Mamića...

VL
SO
Somelier
13:01 05.09.2014.

Podsjetio na Šukera? pa po čemu to. Šuker je iz svih pozicija zabijao golove.

VL
KE
kentie
13:23 05.09.2014.

Kako kaže narodna: prvi mačići se bacaju u vodu...odnosno nakon svjetskog, pušimo na hladno...ali i upit je li se po jutru dan razaznaje i poznaje...nepobitno je jedno mladi su tu i grizu opako...i mora se priznati to raduje...dakle podloga za mantru spoj mladosti i iskustva postoji, pitanje kak to posložiti i u kojem vremenu..pa da se vozi po onoj: stari mudruju, a mladi klade valjaju i zavaljuju...

VL
DI
didery
11:40 05.09.2014.

halilović nezna i neće dodati

VL
DU
Deleted user
13:29 05.09.2014.

a sta kaze tvoj brat robert, takodjer

VL
JS
JUREK SKAJNICKIN
14:17 05.09.2014.

Ja bih pitao...zasto nije bilo 10 nula umjesto tih jadnih 2;0?

VL
NE
neki
11:46 05.09.2014.

Zašto takav igrač kao Kramarić ne igra za Dinamo gdje je ponikao? Netko bi trebao dati odgovore...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.