Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE DOBRO ISPALO

Niko Kovač je navijao protiv Villarreala u finalu Europske lige: Potpuno je jasno zašto!

Ligue 1 - AS Monaco v Olympique Lyonnais
ERIC GAILLARD/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
27.05.2021.
u 09:23

Njegov Monaco sad će se morati podosta namučiti da dođe do Lige prvaka...

Niko Kovač i njegov Monaco nisu navijali za Villarreal u finalu Europske lige jer sad moraju u dodatne kvalifikacije za Ligu prvaka.

Naime, Španjolska će sljedeće sezone imati pet predstavnika u najjačem klupskom natjecanju na svijetu i time Francuska gubi priliku za dodatno direktno mjesto u njemu.

To znači da bi u konačnici Francuzi mogli ostati na samo dva kluba u Ligi prvaka jer više nemaju privilegij da u njoj igraju četiri njena predstavnika. Bez obzira na to što su prošle sezone u polufinalu imali PSG i Lyon, kao i PSG u finalu. Ove sezone PSG dogurao je ponovno do polufinala...

Sad za Monaco slijedi treće pretkolo, u kojem je nositelj, a zatim i doigravanje u kojem nije nositelj, što ne zvuči dobro s obzirom na to da su mu mogući protivnici Benfica i Šahtar.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije