Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igrači nisu spremni

Niko Kovač ima dvojbe i treba pomoć: Tko bi trebao zaigrati protiv Norveške?

Mario Mandžukić i Niko Kovač
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
26.03.2015.
u 11:50

Niko Kovač ima malih problema i dvojbi oko sastava jer su mu neki igrači nedovoljno spremni

Hrvatska nogometna reprezentacija marljivo trenira uoči važnog kvalifikacijskog ogleda protiv Norveške koji se u subotu igra na Maksimiru. Niko Kovač ima malih problema i dvojbi oko sastava jer su mu neki igrači nedovoljno spremni.

– Situacija uoči kvalifikacijske utakmice s Norveškom takva je da je status nekih igrača malo problematičan. Neki su ozlijeđeni, a neki su malo igrali u posljednje vrijeme. Dejan Lovren imao je poteškoća te je otpao dok je Šime Vrsaljko pozvan, ali nije spreman. Luka Modrić odigrao je vrlo dobro 80 minuta, a Alen Halilović donedavno je bio ozlijeđen. Ostali bi trebali ozdraviti sljedećih dana tako da će moći konkurirati za nastup, rekao je Kovač.

Hrvatska u tom susretu ne bi smjela kiksati i svi se nadamo da će nastaviti odličan niz s početka kvalifikacija. Ulaznice se vrlo dobro prodaju i podrška s tribina ne bi smjela izostati. 

A nas zanima vaše mišljenje o sastavu Hrvatske, pomozite izborniku Kovaču u njegovim dvojbama. Glasajte u našim anketama o nekim ključnim pozicijama u momčadi, a svoje mišljenje možete ostaviti i u komentarima.

Da bi nam sve ipak bilo lakše, nekoliko igrača nismo uključili u anketu jer njihove pozicije su sigurne. Tako je, primjerice, Ćorluka siguran na stoperskoj poziciji, Rakitić i Perišić u vezi, a Mandžukić među napadačima. Luku Modrića ipak smo uključili jer iza njega je duga stanka i upitno je isplati li se riskirati s njim od prve minute ili ga treba čuvati i po potrebi ubaciti s klupe. A upitni ne bi trebali biti ni vratar Subašić te Srna i Pranjić, ali svejedno nas zanima kako ćete glasati na tim pozicijama...

>>Evo što Kovač kaže o Mandžinim i Halilovićevim okršajima s trenerima, ozljedama i eventualnom porazu

>>Mandžo objavio fotku, evo čime su ga zaposlili u hotelu: 'Već me boli ruka!'

>>Kovačić upitan za utakmicu s Norveškom, ni Modrić nije trenirao

Komentara 16

Avatar Titanov sin
Titanov sin
12:29 26.03.2015.

Kovač treba pomoć ? Treba zvati "svijetske" trenere , Ćiru , Kljunu ili možda profesora gimnastike Ivankovića ? Mislim da je Kovač jedini koji u ovoj državi ne treba pomoć !

ST
strsljen2013
12:37 26.03.2015.

Zaboravili ste najvažnijeg igrača koji bi trebao igrati od prve minute. Zdravko Mamić.

SO
sonce
12:51 26.03.2015.

Veliki stručnjak Hrvoje Delać dijeli znanje. Hrvoje daj potraži pomć, pa možda postane neštood tebe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije