Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRANSFER JE BLIZU

Niko Kovač dovodi sjajnog hrvatskog reprezentativca! Menadžer je već na pregovorima

Niko Kovač Bayern
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
19.07.2018.
u 16:34

Njemački i talijanski mediji pišu da je Rebićev menadžer Fali Ramadani prekinuo odmor u Italiji i odletio u Njemačku na pregovore s Bayernom.

Ante Rebić hit je na nogometnom tržištu nakon velikog uspjeha Hrvatske na Svjetskom prvenstvu, a pamte se i dva njegova gola za Eintrachta Bayernu u finalu njemačkog kupa.

Bayern ga već neko vrijeme želi dovesti, proteklih dana spominjao se i Manchester United, no Bavarci su u prednosti jer je momčad preuzeo Niko Kovač koji je uvijek vjerovao u hrvatskog napadača.

Njemački i talijanski mediji pišu da je Rebićev menadžer Fali Ramadani prekinuo odmor u Italiji i odletio u Njemačku na pregovore s Bayernom.

Niko Kovač Bayern
1/74

Nijemci već danima pišu da se Eintracht već pomirio s činjenicom da će ostati bez Rebića i da klub iz Frankfurta sada želi dobiti što veću odštetu. Eintracht traži 40 do 50 milijuna eura, dok bavarski klub nudi 25 milijuna pa bi se na kraju mogli naći na iznosu od cca. 35 milijuna.

Treba napomenuti da će ovim transferom dobro zaraditi i Fiorentina, Rebićev bivši klub koji ga je doveo iz RNK Splita. Fiorentina je prvo posudila Rebića Eintrachtu, a onda ga i prepustila za dva milijuna eura. No u ugovoru je klauzula po kojoj violama ide 30 posto od idućeg transfera.

>> Pogledajte najbolje trenutke dočeka vatrenih

Ključne riječi

Komentara 15

PR
prajdali100
16:53 19.07.2018.

Vatreni vrijede kao suho zlato Super vijest.

NM
nemirno more
18:03 19.07.2018.

za Antu najbolje rješenje...obostrano povjerenje,a bavarci se moraju pod hitno riješavati starog kadra...

Avatar kravata
kravata
17:47 19.07.2018.

Niko ce uspjet samo ako se rijesi starog kadra bayerna a onda se ocekuje uspjeh ako nebu uspjeha nece ga takozvani braco podrzat koji ima duplu ulogu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije