Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKRAĆUJE POPIS

Niko Kovač danas otpisuje petoricu

Niko Kovač
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
19.05.2014.
u 08:34

Nagađa se da bi mogli otpasti mladi reprezentativci Ivan Močinić i Mario Pašalić, Getafeov vezist Jorge Sammir te Dinamov centarfor Duje Čop.

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Niko Kovač danas će objaviti konačan popis igrača na koje računa na pripremama za SP u Brazilu.

Najavio je kako će s preliminarne liste od 30 ljudi na pripreme u Bad Tatzmannsdorf povesti najviše 25 ili 26 igrača.

Nagađa se da bi mogli otpasti mladi reprezentativci Ivan Močinić i Mario Pašalić, Getafeov vezist Jorge Sammir te Dinamov centarfor Duje Čop, na čiji bi status moglo utjecati i stanje Ive Iličevića iz HSV-a (ako je ozljeda ozbiljnija).

Reprezentativci se počinju okupljati u srijedu, 21. svibnja u Zagrebu, a dva dana poslije polaze na pripreme u Austriju.

>>Svi se pitaju: Tko je irski nogometaš kojeg Niko Kovač vodi na SP?

Komentara 7

SA
SI aka SI
09:30 19.05.2014.

evo meni nije jasno zašto je onda uopće u startu pozvano 30, jer ne razumijem na temelju čega je netko nakon 5 dana zaslužio ući u uži izbor ili otpasti s njega.

LI
Lisabon
10:26 19.05.2014.

Ma dajte ljudi,molim vas!Pa jel vidite tko je napisao ovaj clanak?Sad kad je otpisan Ilicevic (zbog ozljede) vidi se da idu svi u Austriju.I umjesto da se ovaj "novinarcic" isprica za ovu dezinformaciju,nikome nista.I to se stalno ponavlja.

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
09:28 19.05.2014.

Ništa mi nije jasno. Skraćuje popis pet dana nakon što ga je objavio, a u međuvremenu nije održani nijedan trening, niti je počelo okupljanje... Koja je onda svrha prvog popisa? Mogao je odmah reći petorici da na njih ne računa, ali da budu pripravni ako netko otpadne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije