Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI POSAO

Braća Kovač preuzela klupu njemačkog prvoligaša!

Niko Kovač
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/6
08.03.2016.
u 11:46

- Kovačev cilj mora biti mobilizirati moć momčadi i spasiti nas od ispadanja - rekao je predsjednik kluba Heribert Bruchhagen.

Niko Kovač novi je trener njemačkog prvoligaša Eintracht iz Frankfurta! Niko je danas potpisao ugovor koji vrijedi do 2017. godine.

Legendarni hrvatski kapetan i bivši izbornik klupu 16. momčadi Bundeslige preuzet će s bratom Robertom koji će mu biti pomoćnik. Pred njim će biti puno posla jer mu smijenjeni Armin Veh ostavlja momčad koja je sedam utakmice bez pobjede i trenutno se nalazi na mjestu koje vodi u doigravanje za ostanak u Bundesligi.

- Kovačev cilj mora biti mobilizirati moć momčadi i spasiti nas od ispadanja - rekao je predsjednik kluba Heribert Bruchhagen.

Kovač bi u srijedu trebao odraditi prvi trening s novom momčadi. Nema puno vremena, već u subotu je gostovanje kod Borussije Mönchengladbach.

Lijepu gestu napravio je Eintracht i na Facebook profilu na hrvatskom jeziku zaželio puno uspjeha kod novog trenera. Prijevod je, doduše, katastrofalan, ali su zaslužili "peticu iz zalaganja".

 

Dobro dosao dragi Trener Niko Kovac kod Eintracht Frankfurt. Mi ti zelimo puno uspjeka kod trog posla kod naseg #SGE

Posted by Eintracht Frankfurt on Tuesday, 8 March 2016

Niko Kovač čitavu je igračku karijeru proveo u Bundesligi. Kao trener je vodio mladu i seniorsku reprezentaciju Hrvatske s kojom je bio na Svjetskom prvenstvu u Brazilu što jako lijepo izgleda u CV-u...

>> Niko Kovač kandidira za trenera Eintrachta iz Frankfurta

Komentara 21

Avatar verum
verum
12:59 08.03.2016.

sretno kovaci,siguran sam d ce njemci znati cijeniti red,red i disciplinu.

VA
Valerica
13:33 08.03.2016.

SRETNO KOVACI

DU
Deleted user
13:23 08.03.2016.

Sad se malo čeka.... a ...onda sljedi portalsko gađenje "fašizologa"."jugolibana".kojima je Kovačev hrvatski naboj uvjek bio poput crvene krpe....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije