Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priznanje

Nikica Jelavić igrač mjeseca u Premier ligi

Nikica Jelavić
VL
04.05.2012.
u 20:42

Hrvatski reprezentativac Nikica Jelavić izabran je za igrača mjeseca u Premier ligi. Evertonov je napadač u tri utakmice zabio šest golova, uključujući i sjajan pogodak glavom na Old Traffordu protiv Manchetser Uniteda

Nikica Jelavić je tim priznanjem nagrađen za odlične igra u Evertonu te je postao prvi Hrvat u povijesti izbora s prestižnom nagradom.

- U Evertonu su svi bili divni prema meni otkako sam došao. Drago mi je što sam baš ja mogao nagraditi naše navijače za fantastičnu potporu. Nagrada pokazuje koliko nam u ovom trenutku dobro ide. Igramo izvrsno i stvaramo prilike, što je za napadaču uvijek najbitnije – kazao je Jelavić..

Komentara 3

GA
gafe
21:43 04.05.2012.

Bravo Nikica, nadam se da ces bit i MVP finala europskog prvenstva :)

DW
dr_who
11:04 05.05.2012.

Iskreno mislio sam da će to biti novi Balaban, ali me razuvjerio, no ipak sumnjam da on može nešt\' napravit za nas, jer jednostavno reprezentacija ima potpuno drukčiji stil igre i zato mi on uvijek izgleda slabo u repki

LE
lepiCane
12:14 05.05.2012.

dr_who:-- nije on bas mogao bit balaban jer ipak se dokazao u Skotskoj koja ima skoro isti stil igre kao i u engleskoj,istina slabija je ali covjek je bio upoznat s otockim nogometom! Problem je sto njega Bilic uvjek stavljaa samog u spicu a pored njega kao 2 krila sto njemu nikako ne odgovara,vise mu pase da igra s jos jednim napadacem! a sve se vidi kako covjek suraduje s Cahillom-odlicno je dignuo Everton koji je izgledao kao smjesna ekipa dok nisu dosli Jelavic,Gibson itd.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije