Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žestoka kritika

Niki Lauda: Živcira me ovo! Formula 1 je mrtva, ne zatvarajte oči

Lewis Hamilton, VN Kine u formuli 1
Reuters/PIXSELL
21.06.2015.
u 13:24

- Pa i start je automatski, ni kvačilo sami više ne puštaju. A onda se vozače krivi za neuspjeh

Britanac Lewis Hamilton (Mercedes) i na Red Bull Ringu krenut će prvi, a iz prvog reda kreće i njegov momčadski kolega Nico Rosberg. Vettel (Ferrari) i Massa (Williams) startat će na nedjeljnoj VN Austrije u drugom redu. McLarenovi vozači Alonso i Button dobili su po 25 mjesta kazne na startu! Kako nema toliko vozača, vjerojatno će morati odmah u prvom krugu ući u boksove.

- Formula 1 je mrtva, ne zatvarajte oči. Sve me to već živcira. Vozači više ništa ne mogu sami, sve su preuzela računala, a bolide je postalo jednostavno voziti. Pa i start je automatski, ni kvačilo sami više ne puštaju. A onda se vozače krivi za neuspjeh. I da, ti dečki su svi prefini, neka malo zagalame - ljutit je legendarni Niki Lauda.

>>Raikkonen i Lauda složni: Formula 1 treba biti opasnija

Komentara 10

Avatar Melankolija
Melankolija
13:38 21.06.2015.

To se moze jednostavno rijesiti, a to je da jedan bolid ne smije kostati vise od 5 milijuna kuna i da totalni godisnji troskovi po bolidu ne smiju prelaziti 30 milijuna kuna, pa ti radi sto god hoces. Drugim rijecima, godisnji budzet nebi prelazio 10 milijuna eura i moglo bi se organizirati cak i ispadanje u nize lige.

BO
boreabo
13:53 21.06.2015.

Daleko interesantnije i uzbudljivije je pratiti Moto GP i to ponajprije klasu 125ccm !

E4
ekac_45
15:13 21.06.2015.

Vratite nam turbo motore u formulu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije