Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIKI LAUDA:

Mercedes mora biti oprezan zbog Ferrarijeve brzine

formula 1
Reuters
23.03.2016.
u 12:17

'Nisam vidio ovakvo nešto u posljednje tri godine i moram reći da je utrka bila napola odlučena kada je Ferrari odlično startao s oba svoja bolida.'

Niki Lauda kaže da Mercedes mora biti oprezan jer Ferrari postaje sve veća prijetnje te dodaje kako je VN Australije pokazala sport u najboljem mogućem svjetlu.

Neizvršni predsjednik Mercedesa kaže kako njegova momčad mora otkriti zašto su Nico Rosberg i Lewis Hamilton imali loš start u Melbourneu koji je omogućio Sebastianu Vettelu i Kimiju Raikkonenu da se probiju na vrh poretka.

Iako je Mercedes uzvratio strategijom na tvrđim gumama pa su uspjeli osigurati još jednu dvostruku pobjedu, Lauda tvrdi kako je momčad iz Maranella značajno smanjila zaostatak tijekom zime te očekuje velike borbe tijekom sezone.

- Bila je to uzbudljiva utrka. Nisam vidio ovakvo nešto u posljednje tri godine i moram reći da je utrka bila napola odlučena kada je Ferrari odlično startao s oba svoja bolida. Mi smo zabrljali i moramo otkriti zašto, ali onda je utrka otišla svojim tokom. Mislim da je ovo bio najbolji start ikad u Formuli 1 i kakvu smo samo utrku pružili svima. Bojim se da ćemo i dalje gledati ovo jer Ferrari je stvarno brz, u to nema sumnje. Bit će uzbudljivo i veselim se idućoj utrci - rekao je Lauda.

Lauda je dodao i kako je ova utrka bila svjedok sigurnosnih napredaka u Formuli 1 nakon što je Fernando Alonso izašao neozlijeđen iz velikog sudara s Estebanom Gutierrezom.

- Sudari u kojima izađete i odšetate vam ne znače ništa. Hvala Bogu da se ništa nije dogodilo i ovo nam pokazuje koliko su jaki bolidi. Ako pogledate u preokrenuti bolid, izgledalo je prilično loše moram reći.

>> Više o F1 čitajte na GP1.hr

>> Grosjean prvi osvajač nagrade “Vozač dana”

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije