Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJAJNO MU U HRVATSKOJ

'Nikad ne bih igrao za Hrvatsku, sanjam dres Srbije'

Komnen Andrić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
11.12.2018.
u 13:57

– Nisam imao nijedan problem ovdje. Sjajno su me prihvatili, brzo sam se uklopio i u međuvremenu postao kapetan. To dovoljno govori o tome kakav odnos imam sa svima u klubu – kaže Andrić

Nakon 17. kola HNL-a prvi je strijelac lige Komnen Andrić iz Intera s deset golova. Ovaj srpski napadač u Zaprešić je stigao na početku ove sezone iz portugalskog Belenensesa.

– Mnogi su bili skeptični kada sam im rekao da idem u Hrvatsku, baš zbog složenog odnosa s našom državom. Razgovarao sam s trenerom Samirom Toplakom i odlučio prihvatiti ponudu. Nisam imao nijedan problem ovdje. Sjajno su me prihvatili, brzo sam se uklopio i u međuvremenu postao kapetan. To dovoljno govori kakav odnos imam sa svima u klubu – za Informer.rs otkrio je Andrić.

Napadač ističe da sanja nastup za reprezentaciju Srbije.

– Za svakog sportaša kruna je karijere nastup za svoju zemlju. Sanjam dres Srbije, bilo koja druga zemlja ne dolazi u obzir. Nikada ne bih igrao za Hrvatsku ili neku drugu reprezentaciju.

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Andrić ističe da Dinamo nema konkurenciju u Hrvatskoj.

– Uvjerljivo su najjača momčad, imaju 20 podjednako dobrih igrača i njihovi rezultati u Europi su najbolja potvrda kvalitete. Što se tiče lige, jaka je konkurencija i svatko svakog može dobiti – kaže napadač Intera koji za kraj otkriva da ima ponuda.

– Ima ponuda i interesa, pa kad se završi polusezona, sjest ću s ljudima iz Intera i odlučit ćemo što je najbolje za obje strane.

>> Pogledajte i najbolje sportske fotografije u 2018.

Komnen Andrić
1/34
Ključne riječi

Komentara 75

DU
Deleted user
14:19 11.12.2018.

Pošteno, ali nemaš ni osnove da igraš za Hrvatsku.

DR
Drazen78
14:26 11.12.2018.

Koji naslov?!? Od cijelog razgovora vi ste izvukli tu recenicu. Kako vas nije sramota vise palit vatru, nek vas bude stid. A decko nije nista lose rekao, normalno da mu srce kuca za svoju domovinu, sve je fer i korektno odgovorio

LO
lojtra2
14:20 11.12.2018.

¸Taj će igrati za reprezentaciju hrvatske jedino kad "novina večernji list" i "novina indeks" budu treneri iste, željko jovanović im bude "isušivač" a stevanović vođa navijača.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije