Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iščekivanje

Mandžukić može ispisati povijest, Allegri iznenadio izjavom o njemu

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
11.12.2018.
u 12:11

U Švicarskoj će Juventus tražiti i 5000. gol u klupskoj povijesti.

Juventus je već ranije osigurao osminu finala Lige prvaka, no u posljednjem kolu na gostovanju kod Young Boysa moraju potvrditi prvo mjesto.

Trenutno imaju dva boda više od Manchester Uniteda koji gostuje kod Valencije. U slučaju istog broja bodova s crvenim vragovima, Englezi će završiti ispred stare dame.

U Švicarskoj će Juventus tražiti i 5000. gol u klupskoj povijesti. Carlo Paroli 1948. zabio je 1000., Gianni Rossi 1962. bio je autor 2000., strijelac 3000. bio je Massimo Briaschi 1984., dok je posljednji jubilarni gol, onaj 4000., 2003. zabio Marco Di Vaio.

Foto: Reuters/Pixsell

Najbolji strijelci stare dame ove sezone su Cristiano Ronaldo s deset te Mario Mandžukić sa sedam golova, te su i najveći kandidati da se upišu u povijesne knjige.

Iznenađujuću zjavu o Mandžukiću u kojoj je bocnuo Bayern dao je trener Juvea Massimiliano Allegri.

- Mandžukić je ključan igrač naše momčadi. On je tvrd i žestok igrač, uvijek fokusiran na utakmicu, a koliko on znači za momčad govori podatak da se Bayern muči u Europi od kada su ga prodali - rekao je Allegri.

Mario Mandžukić
1/34

 

Komentara 1

Avatar Olujni
Olujni
13:08 11.12.2018.

I sto je iznenadjujuce u toj izjavi osim sto novinar ne zna kako bi podigao citanost clanka?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije