Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POHVALE U TISKU

Nijemci o Mandži: Diva je opet na pravoj stazi

\'12.03.2011, Volkswagen Arena, Wolfsburg, GER, 1.FBL,  VfL Wolfsburg vs 1. FC Nuernberg, im Bild Mario Mandzukic #18 vom VfL Wolfsburg jubelt nach seinem 1:0 Kopfballtor.   Foto Ÿ nph / Rust\'
PIXSELL
08.02.2012.
u 12:08

Mandžukić se, nezadovoljan igranjem samo 45 minuta, nametnuo Magathu na treningu što su primijetili svi

Marija Mandžukića novinari njemačkog Bilda jako su nahvalili. Nakon što ga je trener Felix Magath u subotnjem remiju (0:0) protiv Borussije M. uveo u drugom dijelu, Mandžukić treninge odrađuje punom parom.

''Magathove kritike očito je primio srcu. Mandžukić se želi vratiti na pozornicu Bundeslige. Diva je opet na pravoj stazi'', piše među ostalim u tekstu.

Da se hrvatski reprezentativac želi nametnuti, primijetio je i trener vukova.

– Mario nije bio u dobroj formi nedavno, ali ponovno se potvrdio ovog tjedna na treninzima – rekao je Magath koji će Mandžukića, očekuje se, u petak u susretu protiv Freiburga uvesti od prve minute.

 

Komentara 4

II
izvor istine
14:28 08.02.2012.

Umislili svabe da je svaki balkanac isto sto i Edin Dzeko. Pa tako ih maminjo zavrnuo za milione a MaDzo ni Dz. od Dzeke

Avatar poljicanin
poljicanin
15:52 08.02.2012.

\"izvor istine \",što pišes bezveze gluposti?Pa tko je prošle sezone svojim golovima u ključnim utakmicama spasio Wolfsburg?Pa i sadašnjih 8 golova nije loše.Cijela ekipa Wolfsburga je mnogo slabija nego u Džekino doba. Džeko je nešto bolji napadač od Mandže,no Mandžoo je sigurno mnogo bolji nego to tvoje \"dž\" od Džeke..

JU
juma
18:22 08.02.2012.

Radi se o lovi. Mandzukic je zadnju godinu dana najbolji igrac Wolfsburga i jedino su zbog njega ostali u Bundesligi. Ipak prema ugovoru zaradjuje manje od vecine suigraca, od kojih su neki redovito na tribinama. Zbog toga je u ovom prijelaznom roku poceo slati signale kako bi zelio otici iz kluba i kako bi drugdje bio puno vise cijenjen. Na treningu i na utakmicama se ponasao kao svojedobno u slicnoj situaciji s Dinamom. Doduse bio je malo angaziraniji nego u Dinamu, ali nedovoljno da prevari trenera kao sto je Magath. Cim je vidio kako ga je Mandza poceo zaj...., preselio ga je na klupu. Wolfsburg zahvaljujuci VW koncernu ima dovoljno novaca da ga drzi i na tribini, jer ove godine nece doci u zonu ispadanja. Zato bi Mandzi bolje bilo da se opameti i pokusa na drugi nacin izboriti poboljsanje ugovora.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije