Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA MRLJA

Nijemci bez poštovanja prema igračima Sj. Makedonije: 'To nije ispravno'

Reuters
02.04.2021.
u 23:25

'Nakon gola Pandeva oni su mislili da će pobijediti jer su Njemačka. Mislim da nas nisu ozbiljno shvatili.'

Sjeverna Makedonija u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2022. u Kataru ostvarila je povijesnu pobjedu nakon iznenađujućih 2:1 u Duisburgu protiv Njemačke, ali iako je protivnik bio velik, ponašanje nakon utakmice nije bilo.

- Nakon gola Pandeva oni su mislili da će pobijediti jer su Njemačka. Mislim da nas nisu ozbiljno shvatili. Posebno mediji. Izjednačili su nakon penala, a sudac je njima oprostio penal koji je napravio Emre Can - kazao je vratar Stole Dimitrievski (27) i dodao:

- Ali onda je zabio Elmas i to je bilo fatalno za njih. Nisu nam ni čestitali na pobjedi. Meni to nije ispravno. 

Strijelci za pobjedu Makedonaca, prve reprezentacije koja je pobijedila Njemačku u kvalifikacijskim susretima za SP nakon 35 godina bili su Goran Pandev i Eljif Elmas, a kod oba gola asistirao je fenomenalni Dinamov Arijan Ademi.

Komentara 1

DH
dalibor.hren
11:22 03.04.2021.

Njemačka je izgubila jer Joakim nije pojeo sve što je bilo u nosu! Švabo je Švabo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije