Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DINAMO - ISTRA

Zvonko Pamić: Nije uvijek lako kad ti je tata trener

03.11.2014., Stadion u Kranjcevicevoj, Zagreb - MAXtv 1. HNL, 14. kolo, NK Lokomotiva - NK Istra 1961. Sime Gregov, Zvonko Pamic, Jure Obsivac.  Photo: Daniel Kasap/PIXSELL
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
21.03.2015.
u 10:20

Plaća: Redovna je jer je dobivam od Dinama, ali žao mi je mojih dečki u Istri koji nemaju redovna primanja – kaže Zvonko

Zvonko Pamić vraća se na mjesto nesreće, kao igraču Dinama puknuli su mu križni ligamenti koljena i dugo je pauzirao. Nakon oporavka plavi su ga posudili Istri, njegovu tati Igoru. I danas Istra dolazi u Maksimir ne bi li ušićarila nekakav plijen, a Zvonko se još jednom pokazao svom Dinamu.

Lopta je uvijek na meniju

– Znam da je Istra šest puta zaredom izgubila od Dinama koji je i danas favorit. Uostalom, to je moj Dinamo, što ne znači da smo na Učki skinuli gaće. Uh, kad bismo uzeli barem bod, puno bi nam značilo u borbi za ostanak. Sad nam je ipak malo lakše jer smo pobijedili Osijek – veli Zvonko Pamić.

Dinamo ima puno ozlijeđenih igrača.

– Znam, čujem se s dečkima iz Dinama, pogotovu s Husejinovićem. Možda nam te ozljede daju male šanse.

Tata Igor nam je 'centrirao' sina prije ručka i polaska za Zagreb. Kako to izgleda u obitelji Pamić, je li nogomet glavna tema?

– Razgovaramo o svemu, ali od nogometa ne možemo pobjeći, pokušamo nekad reći – ajde dosta nogometa. I onda za dvije minute opet se vratimo na istu temu. Ništa čudno, kad je on u nogometu sto godina, a mi smo od malih nogu ganjali loptu.

Kakva je razlika raditi s ocem i s drugim trenerima?

– Slično je. Kad ti je 'stari' trener, onda to nosi i pluseve i minuse. Imam isustva s time još iz Karlovca. Minus je što, čim klubu ide loše ili igra loše, odmah se spočitava zato što mu sin igra.

Pamiću, odlazi – nije ugodno

U posljednje vrijeme čuje se s tribina Alda Drosine: Pamiću, odlazi.

– Ne smeta mi, ali nije baš ugodno čuti takve povike, ali na sve moraš biti spreman. Pa viču i nama igračima da nemamo pojma. Ne svi, zapadna tribina je lijepo navijala, a nadam se da smo pobjedom nad Osijekom smanjili ljutnju i onih koji su bili nezadovoljni.

Istra bi mogla promijeniti vlasnika, koliko ta neizvjesnost utječe na momčad?

– Priča se u svlačionici i tome, ali nisam razgovarao s nekim pojedinačno da bih mogao znati koliko to utječe na njega. No nadam se da će se sve posložiti, da će dečki početi dobivati redovito plaće.

Vi nemate brige, pod ugovorom ste s Dinamom, iz Maksmira plaće stižu redovno.

– Da, ja tih problema nemam, ali mi je žao suigrača, znam kako im je jer sam to prošao u Karlovcu. Jedino što im mogu reći – igrajte, trenirajte i vratit će vam se. Kao što se meni vratilo – zaključo je Zvonko u nadi da će se i trajno vratiti u Dinamo.

>> Mamić: Schifo nije na listi želja, a Modrić, Ćorluka i Eduardo nam ne bi jamčili LP!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije