Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preskočili Srbe
Povratak na članak

Nije sve tako sivo, pogledajte što je remi Dinama donio hrvatskom nogometu

Hrvatska je četvrtak dočekala ispred Škota i Srba

Komentari 14

DU
Deleted user
10:03 07.11.2019.

A koga briga koliko predstavnika ima Srbija? To mi je isto bitno kao i koliko predstavnika u euroligi ima Norveska ili Uganda... Glede Dinama , kaosto sam napisao jos nakon Ukrajne, kad budu nosili 3 boda iz pokoje gostujuce tekmee u Zg , mozemo razgovarati o ozbiljnijim euroliga ambicijama. Bavljenje "kalkulacijama" je s..ranje, jer danas svatko moze dobiti svakog. Man. City moze u Zg doci totalno rasterecen i sa C postavom. Atalanta moze dobiti Shatar itd....treba odigrati muski i ne gubiti nadu dok god postoji.

VL
DU
Deleted user
10:59 07.11.2019.

Znaci i ako je Dinamo skupio vec 5 bodova u grupnoj fazi CL sto je rekord hrvatski kluba a vidim da je koeficijent losiji nego cetiri prethodne sezone. Onaj debakl Hajduka protiv maltezana je stvarno koban.

VL
Avatar MILENIUM Sokol
MILENIUM Sokol
10:03 07.11.2019.

Ne kuzite vi to za vecernjeg. Fucka nam se se sta srbija radi

VL
DU
Deleted user
12:44 07.11.2019.

Hrvatska je jedna od najboljih nogometnih nacija na svijetu i Srbija nam nemože biti mjerilo

VL
NI
nikola1975
11:19 07.11.2019.

Prolazak u 1/8 finala LP donosi 5 bonus bodova odnosno povećanje koeficijenta za 1,25. Sinoćnja ispuštena pobjeda je dakle bila vrijedna povećanja koeficijenta za 1,5 .

VL
DU
Deleted user
13:37 07.11.2019.

Glavu gore , odlični ste bili i vi i publika !

VL
HL
HV_LAKI102
20:23 07.11.2019.

Dinamo ima super tim i super trenera.Sinoc se vidjelo na igri da im nedostaju povrjedeni igraci i podjela bodova sa isto tako dobrim Sahtarom je po meni u redu.Mnogi zaboravljaju onaj trenutak kad je Dinamo 15 minuta pre kraja ostaoo sa 10 igraca i kad su gosti imali 100%priliku i sa 5metara nisu uspjeli zabiti zahvaljujuci naj jacoj Dinamovoj karici golmanu Livakovicu.Da smo tad kasirali gol sa igracem manje, nebi nas niko spasio,ovako jos smo u igri.Mi kao navijaci moramo biti ponosni na nas Dinamo jer igra sampionski u naj elitnijoj ligi na svijetu i svaki bod i pobjeda je veliki uspjeh za Hrvatski nogomet i zato jedva cekamo sljedecu tekmu.Sto se tice sudenja znam samo da nije lako niti sudijama jer kad se jedna sporna scena pregleda i par puta nije sigurno da je donesena prava odluka.Igraci glumataju,padaju,jednostavno veliki je novac u igri i svi su spremni na sve.Ajmoooo!

VL
NB
nikola.boromisa11
05:54 09.11.2019.

Bitno e samo da smo mi preskočili Srbe! To što smo na "solidnom" 17. mjestu sa pedesetak bodova više i jednim klubom manje je NEbitno.mStvaro, da nas nema trebalo bi nas izmisliti!

VL
TI
Tirano
15:37 07.11.2019.

Što god tko što kaže, Dinamo je s igračem manje, zabije Šahtaru dva komada, te je to vrlo velika stvar za RH! Više nitko nema pravo reči da smo "slučajno viceprvaci Svijeta"! No, dešava se da ti se desi ovakva glupost te dobiješ dva gola u zadnje dvije minute tekme! No sudac nas je uništio! Ali doslovno je suđenje bilo katastrofa! Nisam niti se sječam da je ikada sudac timu na gostovanju dao penal u zadnjoj minuti susreta i to produžetka!? A stotinu je grešaka svirao uglavnom protiv Dinama! Gdje su našli tog blefera_ suca, kojeg bi trebalo. maknuti iz lige prvaka! Takav sudac može uništiti rad jedne Barcelone, Liverpoola, Reala, Citya! Takvi klubovi bili bi u međusobnim susretima strašno oštečeni lošim suđenjem ovakvih trećerazrednim sucima gdje se samo jednom greškom može odlučivati o prvaku Lige prvaka! Sudačka bi organizacija trebala maknuti tako loše suce iz svojih redova!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.