Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI UGOVOR

Nije odabran za hrvatskog izbornika, ali zato u svojem klubu radi čuda

PPD Zagreb i Tatran Prešov sastali se u 1. kolu SEHA lige
Goran Stanzl/PIXSELL
03.04.2021.
u 10:36

Goluža je jedini stručnjak u povijesti Tatrana s toliko dugim mandatom na klupi, a prošle je godine proglašen za najboljeg trenera svih slovačkih sportskih klubova, što je, pored jednog popularnog hokeja, golem uspjeh.

Bivši izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Slavko Goluža bilježi sjajne dane u slovačkom rukometnom klubu Tatranu iz Prešova.

Klub je na svojoj službenoj web-stranici objavio da je 49-godišnji stručnjak produžio ugovor s Tatranom na još godinu dana, a to nije veliko iznenađenje uzevši u obzir njegovu uspješnost u klubu.

Goluža je jedini stručnjak u povijesti Tatrana s toliko dugim mandatom na klupi, a prošle je godine proglašen za najboljeg trenera svih slovačkih sportskih klubova, što je, pored jednog popularnog hokeja, golem uspjeh.

"Bit će mi ovo peta sezona i volio bih završiti svoj posao u Tatranu. Imamo dobru momčad koja je pretrpjela veliku transformaciju prije ove sezonei proći će neke prilagodbe prije sljedeće sezone. Mislim da imamo momčad koja ima potencijal igrati brz i moderan rukomet. S obzirom na tipologiju igrača kojima raspolažemo, želimo promijeniti i neke stvari u obrambenom sustavu. Želimo u tome biti još agresivniji i brži", rekao je Goluža, te nastavio:

"Nadam se da ćemo na jesen imati uvjete koji će nam pružiti priliku da se pokažemo u najboljem svjetlu. Na kraju bih se zahvalio vlasniku Miloslavu Chmeliaru na povjerenju koje mi je ukazao  i vjerujem da ću uspješno izvršiti misiju u Prešovu ", rekao je Goluža.

Zanimljivo, unatoč njegovim velikim uspjesima, Goluža nije izabran za izbornika hrvatske rukometne reprezentacije. Bio je u užem izboru kandidata, ali Hrvatski rukometni savez na kraju se odlučio za Hrvoja Horvata, čiji mandat nije počeo sjajno.

Komentara 4

GU
General_U
15:19 03.04.2021.

Golužina najveće greška je je što nije na vrime izbacio Balića koji ne samo što više nije bio na vrhunskom nivou već uopće nije respektirao Slavka. Takav igrač temeti red i mir u svlačionici i rezultat itostaje... Svako dobro i uspjeh želim Goluži puno je dao Hrvatskom rukometu najviše kao igrač di je pokazivao igračku hrabrost i drskost kad bi svi zablokali....

TO
Tomisl
13:54 03.04.2021.

Dok je bijo trener reprezentacije nije pravio čuda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije