Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na Facebooku

Štimac se oglasio nakon nemilog okršaja sa sinom, tim je objavama sve rekao

Igor Štimac
Foto: Davor Puklavec/Pixsell
1/3
23.05.2020.
u 22:09

- Dječje rane su najteže rane, nema te igle i konca koji to može na brzinu sašiti. Moja djeca imaju najboljeg i najstrpljivijeg oca na svijetu. Igora! Da, Igora, nemojte se čuditi. On im je podrška i prijatelj, Katica za sve, uvijek dostupan, pun razumijevanja za njihove želje i probleme - napisala je Suzana Žunić, majka Luke Štimca

Dva dana nakon što je Luka Štimac fizički nasrnuo na oca i sestru, Igor Štimac postavio je na Facebook dvije fotografije pomoću kojih je jasno dao do znanja da mu je obitelj na prvom mjestu i da svim srcem stoji iza svog sina unatoč obiteljskim nesuglasicama koje su doprle do medija.

Iz policijskih krugova doznaje se da je Luka Štimac u četvrtak oko 19 sati alkoholiziran došetao do stana svoga oca, u kojemu je u tom trenutku bila i njegova sestra. Počeo je lupati po vratima i neartikulirano vrijeđati.

Kada mu je otac otvorio vrata, Luka Štimac fizički je nasrnuo na njega, a baš u tom trenutku naletjela je i Štimčeva kći koja je pokušala zaustaviti brata u nakani da opasnije naudi ocu. No, kako je Štimac junior bio pijan i očito je htio mlatiti sve pred sobom, tako je lakše ozlijedio i vlastitu sestru.

U međuvremenu se Igor Štimac s kćeri povukao unutra, a Luka Štimac u stan je pokušao ući tako da preskoči ogradu trese. No, kako je bio pijan i nekoordiniran, pao je na pod i slomio nogu.

Uznemireni susjedi pozvali su policiju, no nitko se od njih nije usudio umiješati u sukob ili pokušati spriječiti nasilje. Policajci su Luku Štimca odveli na hitnu, gdje je utvrđeno da je teže ozlijeđen te ima frakturu potkoljenice i ručnog zgloba.

Njegovoj sestri i ocu nije trebala liječnička pomoć. Luka Štimac prekršajno je prijavljen zbog remećenja javnog reda i mira te nasilja u obitelji, a nakon što se otrijeznio, priveden je na Prekršajni sud u Splitu.

Studirao je u Švicarskoj, a neko vrijeme, doznajemo iz krugova obitelji, imao je velike poslovne ambicije u Abu Dhabiju. Tu je zapela neka priča s novcem pa je situacija ovako eskalirala. Susjedi obitelji Štimac o njima govore samo pozitivne stvari. 

Iako Štimac svoju obiteljsku situaciju zbog koje je dospio u žižu medijske javnosti nije htio komentirati, uputio nas je da pogledamo Facebook objavu njegove bivše supruge Suzane Žunić.

A u toj njezinoj objavi, među ostalim, piše:

- Možda griješim, možda ne, ali imam potrebu podijeliti neke lipe slike naše prošlosti, a i sadašnjosti. Kako da krenem? Mogu vam reći: prošli smo puno toga, od razvoda do dječjih tuga i trauma koje su proizašle iz toga, ali i do zacijeljenih rana, kod nekog više, kod nekog manje, ali smo ostali obitelj. Nemojte, ljudi, suditi, nemojte ogovarati, pustite karme i bumerange...

Dječje rane su najteže rane, nema te igle i konca koji to može na brzinu sašiti. Moja djeca imaju najboljeg i najstrpljivijeg oca na svijetu. Igora! Da, Igora, nemojte se čuditi. On im je podrška i prijatelj, Katica za sve, uvijek dostupan, pun razumijevanja za njihove želje i probleme - napisala je Suzana, majka Luke Štimca, te podijelila neke davne obiteljske fotografije.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar MariaJE95
MariaJE95
08:34 25.05.2020.

w​​w︅︆​​w​.​l​​​o︅︆ve​​︅︆​x​x​​.​c​︅︆l​u​b

Avatar BarbaraKO75
BarbaraKO75
11:55 24.05.2020.

w​w︆︅​w​​​︆︅.︆︅​​​k​​i︆︅︆︅s︆︅​s​t​​o​k​​.​c​​o︆︅m

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije