Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRUČNI KOMENTATOR: BRANKO STRUPAR
Povratak na članak

Nije mi jasno zašto Majer ulazi umjesto Modrića, a Krama je ono morao dodati. Nismo izmislili špicu'

Čudno mi je što sve ove godine nismo 'izmislili' prvu špicu, nekoga tko će zabijati golove kao što je to radio Šuker. Trebamo strijelca, a ovi igrači koje sad imamo nekakve su polušpice. Budimir je bio špica, ne poznam dobro Musu. Beljo bi mogao biti 'taj' u budućnosti,

Komentari 8

DM
D'Mich
23:21 27.03.2023.

Da smo imali strijeca kao Šuker bili bi prvaci svijeta. Jbg nemamo ali to je tako. Kad sam bio mlad trebalo mi je auto s gorivom, novaca u džepu i pravan stan. Ali uvijek je nešto od toga falilo. Sad sam stariji i znam, uvijek nešto fali. To je tako.

VL
BE
Berri
08:42 28.03.2023.

Od kada se Mandžukić oprostio mi nemamo onu nekadašnju silinu. Oršić ne igra, Petković je ozlijeđen, Livaja je isto na bolovanju, Budimir nije efikasan, Biuk se nije razvio kako treba, Roko Šimić i Dion Drena Beljo stagniraju, Antonio Čolak više ne zabija, Kramarić isto ne zabija u Njemačkoj i bori se za ostanak, tako da mi jednostavno zdravog napadača koji je u zadnja 3 mjeseca zabio 5 golova. Jedina šansa je da Kramarić zabije jedan gol i Perišić još jedan.

VL
DM
drazen.muhvic
07:13 28.03.2023.

Sve "stručni" komentatori i svi pljuju po Krami i po tome što nije dodao jednu loptu kako je trebao (uz to je i pitanje bi li Perišić uopće zabio gol), ali nitko od njih ne pljuje po ministrantu koji sa pet metara iz "mrtvaca" prepuca crkveni toranj...

VL
OL
olujasviholuja2
22:11 27.03.2023.

Ako hočeš neki igrač dobije ovacije od publike kad ga mjenjaš ,to se radi kad si osigurao pobjedu ,a ne kad je 1:0

VL
PO
Poletarac101
22:30 27.03.2023.

Pišete jer morate ali Krama je top igrač i tko kaže da je dodao Perišiću(di ulazi igrač Malte na njega) da bi nekaj bilo...Zato :Kramarić 👌💪🙌🇭🇷

VL
RS
rasta sev
18:51 28.03.2023.

Zašto Kramu kritizirati zbog jedne lopte, imali ber 5 dobrih šansi pak ništa i onda pred sam kraj utakmice Dalić poremeti cijelu utakmicu svojim glupostima o tome kako će publika aplazom ispratiti aluku i normalno svi se raspustili i primili gol, neznam zašto nitko ne kaže Izbornik je zahebo cijelu utakmicu, svojom bedastom odlukom.

VL
BL
blackeder2022
00:44 28.03.2023.

Nije toliko problem napadać,problem je to što zbog spore,dosadne igre od krila do krila uokolo s beskonačnim brojem bespotrebnih dodavanja ,forsiranjem pas igre kroz sredinu protivnika,napadaći ne dobijaju upotrebljivu loptu na vrijeme,već se moraju izvlačiti na bokove ili sredinu,a tada,logično nisu opasnost za protivnikov gol.Lopta se oduzme,pa trk u obranu,i tsko beskorisnih od nogu do nogu od jednog do drugog krila i po tri puta,pa opet izgubljena lopta,pa trći u obtanu i sve bez udarca u okvir gola jet veznjaçi ne otvaraju prostor i prilike za napadaće.

VL
SL
slučajnismrad
23:00 27.03.2023.

U nogometu najvažniji igrač je sreća koju u prethodnoj utakmici nismo imali, nadajmo se da ćemo je imati u slijedećoj. Orjunaška gamad srala je i pljuvala po vatrenima i kada su bili najbolji, zato što tu gamad boli činjenica što vatreni ruše njihove napore u rušenju svega hrvatskog.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.