Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRUČNI KOMENTATOR: BRANKO STRUPAR

Nije mi jasno zašto Majer ulazi umjesto Modrića, a Krama je ono morao dodati. Nismo izmislili špicu'

UEFA Euro 2024 Qualifier - Group D - Croatia v Wales
Antonio Bronic/REUTERS
27.03.2023.
u 21:46

Čudno mi je što sve ove godine nismo 'izmislili' prvu špicu, nekoga tko će zabijati golove kao što je to radio Šuker. Trebamo strijelca, a ovi igrači koje sad imamo nekakve su polušpice. Budimir je bio špica, ne poznam dobro Musu. Beljo bi mogao biti 'taj' u budućnosti,

Komentara 8

BE
Berri
08:42 28.03.2023.

Od kada se Mandžukić oprostio mi nemamo onu nekadašnju silinu. Oršić ne igra, Petković je ozlijeđen, Livaja je isto na bolovanju, Budimir nije efikasan, Biuk se nije razvio kako treba, Roko Šimić i Dion Drena Beljo stagniraju, Antonio Čolak više ne zabija, Kramarić isto ne zabija u Njemačkoj i bori se za ostanak, tako da mi jednostavno zdravog napadača koji je u zadnja 3 mjeseca zabio 5 golova. Jedina šansa je da Kramarić zabije jedan gol i Perišić još jedan.

DM
drazen.muhvic
07:13 28.03.2023.

Sve "stručni" komentatori i svi pljuju po Krami i po tome što nije dodao jednu loptu kako je trebao (uz to je i pitanje bi li Perišić uopće zabio gol), ali nitko od njih ne pljuje po ministrantu koji sa pet metara iz "mrtvaca" prepuca crkveni toranj...

DM
D'Mich
23:21 27.03.2023.

Da smo imali strijeca kao Šuker bili bi prvaci svijeta. Jbg nemamo ali to je tako. Kad sam bio mlad trebalo mi je auto s gorivom, novaca u džepu i pravan stan. Ali uvijek je nešto od toga falilo. Sad sam stariji i znam, uvijek nešto fali. To je tako.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije