Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FORMULA 1

Nico Rosberg uspijeva ono što je želio Michael Schumacher

Nico Rosberg
Foto: Reuters/PIXSELL
03.04.2016.
u 19:47

Rosberg je današnjom pobjedom povećao prednost u ukupnom poretku i sada ima 50 bodova. Na drugom mjestu je Hamilton sa 33 boda, a treći je Ricciardo sa 24 boda.

Momčadi i vozači ne bi trebali utjecati na pravila, kazao je Ecclestone nakon što se nisu uspjeli dogovoriti o ukidanju novih, ali spornih kvalifikacija.

Bernie Ecclestone slikovito je opisao kako izgleda sjediti na tribinama formule 1.

- Kao da ste na koncertu Rolling Stonesa, a ne pjeva Mick Jagger.

I dok se buni zbog pada gledanosti, od čega zarađuje, novi frontmen parade postao je - Nico Rosberg (Mercedes). Pobijedio je u pustinji Bahreina, drugu utrku sezone, te petu zaredom! Imao je sreće, jer Lewis Hamilton (Mercedes) je 'razmijenjivao boje' s bolidom Valtterija Bottasa (Williams).

- Izgubio sam vodstvo već na prvom zavoju - žalio se Hamilton koji je zbog manjeg sudara kasnio pola minute i završio treći, a drugi je bio Kimi Räikkönen.

- Krenulo me, jedva čekam nastup u Kini - kazao je sin Keke Rosberga, kojem je ovo bila 16. pobjeda u karijeri. Otac je imao samo pet...

Ali i titulu (1982.), što sin nema. Zasad.

Sebastian Vettel (Ferrari) zbog kvara nije startao, a Fernando Alonso (McLaren) zbog sudara u Australiji ovu utrku je pauzirao. Zaključno, dobro je da Rosberg pobjeđuje, jer će njegovi dvoboji s Hamiltonom sezoni dati smisla te privući gledatelje... Možda se, i Bernie, oraspoloži.

Usto, Nijemac koji pobjeđuje u njemačkom Mercedesu, je upravo ono što je Michael Schumacher želio...

>> Još nema dogovora oko promjena u kvalifikacijama Formule 1

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije