Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
francuski kup

Nice ispala od trećeligaša

Nogomet
AFP
10.01.2010.
u 21:46

Momčad Marseillea nije se iskazala u dvoboju protiv amaterske družine Trelissaca, ali je ipak gostujućom pobjedom 2:0 izborila plasman u šesnaestinu finala Francuskog kupa. Isto nije pošlo za rukom nogometašima Nice.

Marseille, koji je rekorder u ovom natjecanju sa deset osvojenih naslova, pobijedio je petoligaški sastav Trelissaca golovima krlinog napadača Hatema Ben Arfe u 15. i veznog igrača Benoita Cheyroua u 74. minuti. Iako je pobijedio, Marseille svojom prezentacijom nikoga nije oduševio...

- Rezultat je jedino što se računa, važno je da smo pobijedili. Nikada ne znate što vas očekuje protiv momčadi iz nižeg ranga natjecanja – izjavio je trener Marseillea Didier Deschamps.

Za razliku od Marseillea, Nice je postala prvi prvoligaš koji se oprostio od natjecanja već u ovoj fazi, nakon poraza u gostima 2:1 kod Plabenneca, momčadi koja je pri dnu ljestvice u trećoj ligi, na pretposljednjem mjestu!

Nice je čak i povela golom Loica Remyja, a junak domaće momčadi bio je kapetan i dvostruki strijelac Jean-Michel Abiven.

Mnoge utakmice ovog vikenda u Kupu odgođene su zbog vremenskih nepogoda...

 

Francuski kup, 1/64 finala (važniji rezultati):

Trelissac – Marseille 0:2

Plabennec – Nice 2:1

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije