Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRUĆA ROBA
Povratak na članak

Ni za vatrenima nakon SP-a 1998. nije bila ovakva jagma

Na hrvatske nogometaše europski klubovi ovoga su ljeta spremni potrošiti više od 100 milijuna eura! Na Modrića bi otpalo 60 mil.

Komentari 9

Avatar nekakav
nekakav
20:36 26.06.2012.

kojih 60 mil eura za modrića?! pa tolko ne vrijedi rafinerija modriča, a kamoli mali tupan! transfermarkt za njega veli 39 mil eura, al on te novce baš i ne vrijedi. pokazao je nešto u poljskoj? da, jeste. ne da je vezista, nego da je bezvezan igrač! u pola sata igre jednom ga komentator nije spomenuo. ni mi ga baš nismo vidjeli.. nisu ga ni drugi. kolko bi onda onaj rus morao vrijediti, koji je postigao golove?! kako mi volimo dizati cijenu u visine, transferu našeg igrača pribrojimo njegovu plaću iz ugovora za sve ugovorene sezone, dodatke... a kod drugih naš novinar spomene samo osnovnu cifru... ispada da je modrič najbolji igrač na svijetu! koji cr7, l messi...modrić je za njih shuttle! levy, ako dobiješ iole pristojnu ponudu, prodaj malog prgavca! nema ti od njega koristi u klubu. 5 golvoa u sezoni za 39 mil eura... pa kranjčar vrijedi dva modriča! da, modrič, ne modrić, jer sam saznao da ima bosanske korijene, a pošto najbolji bosanci žive u sloveniji, eto mu i 'č'! :)

VL
OB
-obrisani-
20:37 26.06.2012.

Sta se dogodilo u Becu zapravo, hrvatski huligani htjeli zaklati srpsko dijete navodno...navodno ih podero jedan Srbo (i Francuz) isto ko u Derventi 92, dobio batine neki generalov sin i jedna frustrirana nabijaca. ali koji i koja???????? molim info, bogata nagrada.......jusufsarajlic@yahoo.de

VL
HR
hrvatin
21:20 26.06.2012.

Mandzukic je pokazao jos jednom da je velika klasa,ali molim vas,cime je to "Modric ponovno potvrdio da je svjetska klasa"?Cime,jednom loptom koju je bacio Rakiticu?Zar igrac koji prima 50000 funti tjedno nebi smio za te pare cak ni jednu loptu nabaciti?Protiv Italije je bio najgori i nevidljiv.Neka mu je sa srecom,ali on je najizvikaniji igrac na svijetu koji svojom prisutnoscu u igri uopce ne utjece drasticno na rezultat.Propaganda koja je stvorena oko njega,lazna je ali zaista savrsena.

VL
MA
Markoc
21:38 26.06.2012.

@ hrvatin Nevjerojatno da ti sam sebe demantiraš,prvo tvrdiš da Modrić nevalja ništa. Poslje navodiš kako tjedno zarađuje 50 000funti, misliš da netko tako velike novce daje nekome tko neigra dobar nogać.

VL
KA
kajinx
22:48 26.06.2012.

Ovaj jusufsarajevo je sigurno EUJanez ili njegov brat ili njegovo kopile.

VL
OB
-obrisani-
22:56 26.06.2012.

u 20:37h jusufsarajevo je napisao/la:************** >>> Bezveznjakovicu , nisi li vidio da je ta bajke najobicnija podvala od strane srba ? Ausrijski mediji pojma nemaju o tome i tvrde da se tako nesto nije dogodilo...... 4etnicka posla

VL
OB
-obrisani-
22:59 26.06.2012.

kockasti su vruća roba >>> Izuzev Mandje i Modrica svi drugi nemaju nikakve sanse. Koliko je to nogometasa HNL u zadnje 3 godine potpisalo za veliku lovu ? To je ono sto bi nas trebalo brinuti

VL
OB
-obrisani-
11:37 27.06.2012.

To je logično. Ovi balkanski dečki su odmoreni a imaju kvalitetu. Na World Cupu 2010 se nisu čak ni oznojili a sada su uz Boga i domoljublje onako brzo ali potišteno krenulio doma. Takvi se traže jer imaju energiju i snagu.

VL
PE
Pegaz
15:48 27.06.2012.

Zanimljivo je baš kako su svi turbo plaćeni, velikom većinom igraju u stranim klubovima, tamo mogu trčat, zabijat golove, izvoditi bijesne gliste,dubiti na trepavicama ako treba, ali kada su u reprezentaciji - uvijek ispadnemo i neka kaže tko što hoće, to je tako i uvijek su svi krivi. Istina, pokrali nas suci sa Španjolskom, ali šta se nisu s Italijom, s kojom su više šanse imali proći, malo više potrudili pa si osigurali prolaz, nego majstori čekaju svjetske i europske prvake. Jednom smo samo otišli daleko, 1998., a ovo ostalo je sve samohvala, igraju toliko da se prodaju i to je to, a oko njih cijela strka. Ima ova zemlja reprezentacija koje su kudikamo dalje otišle od njih i opet -samo nogomet, nogomet, nogomet.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.