Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Ni Hajduk ni Osijek ne moraju uzeti naslov, jedino Dinamo ima imperativ prvog mjesta

Zaista bih volio da Hajduk, Osijek ili Rijeka uzmu taj naslov, čisto da iz neutralne perspektive taj popis prvaka Hrvatske bude nešto šareniji, ali ipak moramo jasno dobro razlikovati 'želje i pozdrave' od stvarnog stanja i realnosti, a realnost je da je Dinamo, strogo gledano na papiru, minimalno za 15 bodova bolja momčad na kraju prvenstva nego li bilo koja druga momčad u Prvoj HNL.

Komentari 5

BU
bubacro
00:28 15.07.2022.

samo se fritulu uzet mora

VL
DU
Deleted user
23:42 14.07.2022.

Dinamo je homogena kompaktna ekipa. Igraju timski i disciplinirano. Njih nitko neće olako dobiti u HNL pogotovo moja nk Rijeka. Opet će osvojiti sve što se može i tu nema dvojbe.

VL
ZA
Zakarija
19:06 13.07.2022.

Što je sad ovo posipaju se pepelom i obukli se u kostrijet

VL
RE
RedTree
20:13 13.07.2022.

Ja se nadam da nećemo ove sezone pričati o sucima, komisijama. Nije uobičajeno kao neki dan utakmicu Superkupa sudi sudac Iz Zagrebačke županije, manje od 40 km od Zagreba, isto tako nedavno derbi Dinamo Osijek. Ili da zadnja tri utakmice Dinama na gostovanjima sudi isti sudac Zebec. Recimo sudac Lovrić izgleda je imao slabiju sezonu prošle godine, zašto ne bi išao malo drugu ligu suditi. I samo pet utakmica Dinamu sudili izgleda suci iz Slavonije i Dalmacije prošle sezone, niti jednu ovo proljeće izgleda.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.