Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZASLUŽENO?

Ni Cristiano Ronaldo, ni Đoković! On je najbolji sportaš Europe

Lewis Hamilton i Toto Wolff
Foto: DPA/Pixsell
1/4
26.12.2019.
u 14:24

Šesterostruki svjetski prvak Hamilton dobio je 151 bod i slavio je ispred španjolskog tenisača Rafaela Nadala (140) i austrijskog skijaša Marcela Hirschera

Svjetski prvak u Formuli 1 Britanac Lewis Hamilton najbolji je sportaš Europe u 2019. godini u 62. izboru europskih nacionalnih novinskih agencija, među kojima je bila i HINA. 

Šesterostruki svjetski prvak Hamilton dobio je 151 bod i slavio je ispred španjolskog tenisača Rafaela Nadala (140) i austrijskog skijaša Marcela Hirschera (76).

Hamiltonu je treći puta da osvaja ovaj prestižni izbor,koji organizira poljska agencija PAP, a sudjelovali su francuski AFP, rumunjski Agerpress, turska Anadolu Ajansi, nizozemski ANP, talijanska ANSA, austrijska APA, grčka ANA, belgijska Belga, bugarska BTA, češka CTK, njemačke DPA i SID, španjolska EFE, litvanska ELTA, HINA, portugalska LUSA, malteška MNA, moldavska Moldopress, mađarski MTI,slovenska STA, finska STT, srpski TANJUG, slovački TASR, ukrajinski Ukrinform i ruski TASS. 

>>> Pogledajte kamp vatrenih za EURO 2020. 

Ključne riječi

Komentara 3

KT
KTM
07:50 27.12.2019.

Recimo da vozi za Force India bio bi tek vozač F1.Bezveze

MT
makan tahi
15:53 26.12.2019.

ja znam neke zetovce , vozače busa i tramvaja koji bi mogli konkurirati za naj sportaša u kategoriji vozača

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
16:08 26.12.2019.

Hm, hmmm trka 4 kotača gdje jedan drugog nikad stići neće ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije