Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NHL LIGA

Poveli Washington Capitals, San Jose Sharks i Dallas Stars

Washington Capitals
Reuters/PIXSELL
17.04.2016.
u 13:00

Washington Capitalsi su sa 4-1 pobijedili Philadelphia Flyerse, a najzaslužniji za slavlje je vratar Braden Holtby koji je obranio 41 udarac prema svom golu.

Nakon utakmica drugog kola prvog kruga doigravanja NHL-a poveli su Washington Capitalsi, San Jose Sharks i Dallas Stars, dok su Pittsburgh Penguins i New York Rangers izjednačeni. 

Washington Capitalsi su sa 4-1 pobijedili Philadelphia Flyerse, a najzaslužniji za slavlje je vratar Braden Holtby koji je obranio 41 udarac prema svom golu. Flyers su imali 19 udaraca prema Holtbyju u prvoj trećini, ali je on sve obranio.  Golove za Washington, koji sada vodi sa 2-0 protiv Pittsburgha, su zabili John Carlson, Jason Chimera, Aleksej Ovječkin  i Nicklas Backstrom. Jedini strijelac za Philadelphiju bio je Jakub Voracek.

U Pittsburghu su domaći Penguinsi izgubili od New York Rangersa čime su sada obje momčadi izjednačene na 1-1 u doigravanju Istočne konferencije.  New York je slavio sa 4-2. Gol za Penguinse na početku druge trećine zabio je Phil Kessel, a onda su Rangersi preuzeli kontrolu nad igrom zbivši dva gola u 18 sekundi. J.T. Miller je asistirao za tri pogotka u drugoj trećini koje su postigli Keith Yandle, Derick Brassard i Mats Zuccarello u razmaku od nešto više od četiri minute za vodstvo Rangersa od 3-1. Četvrti gol za New York zabio je Chris Keider 39 sekundi nakon početka zadnje trećine. Kessel je još jednom zatresao mrežu New Yorka za konačan rezultat za 4-2. Vratar New Yorka Henrik Lundqvist je upisao 29 obrana.

Dallas Stars su nakon sinoćnje pobjede od 2-1 nad Minnesota Wild poveli sa 2-0 u doigravanju. Do pobjede su ih odveli strijelci Antoine Roussel i Jamie Benn te vratar Kari Lehtonen koji je obranio 25 udaraca.  O Rousselovom golu zahvaljujući kojem je Dallas poveo dugo će se još pričati. On se nalazio iza gola Minnesote kada se pak odbio od njegove klizaljke u zrak  i pogodio vratara Minnesote Devana Dubnyka, a zatim pao u mrežu prešavši gol liniju.

I San Jose Sharks su poveli sa 2-0 nakon što su sinoć s istim rezultatom pobijedili Los Angeles Kingse. Martin Jones je obranio 26 udaraca prema svojim vratima, a Joe Pavelski i Logan Couture su zabili za pobjedu.

REZULTATI:

Washington Capitals - Philadelphia Flyers 4-1 (Washington vodi 2-0)
Pittsburgh Penguins - New York Rangers 2-4 (momčadi su izjednačene na 1-1)
Los Angeles Kings - San Jose Sharks 1-2 (San Jose Sharks vodi 2-0)
Dallas Stars - Minnesota Wild 2-1 (Dallas vodi 2-0)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije