Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NHL LIGA

Nevjerojatni Ovečkin zabio tri gola, Capitalsi stigli do 40. pobjede

Aleksandar Ovečkin
Reuters/PIXSELL
12.02.2016.
u 11:31

'Nevjerojatno je kako pak uvijek dolazi do njega, a on ima sposobnost poslati ga u mrežu, što nije nimalo lako.'

Ruski hokejaš Aleks Ovečkin u 40. ovosezonsku pobjedu svojih Washington Capitalsa ugradio je 14. 'hat-trick' u NHL karijeri, a sva tri pogotka na gostovanju u Minnesoti postigao je u drugoj trećini dvoboja protiv Wilda koje je vodeća momčad lige svladala s 4-3.  

Ovječkinov suigrač Nicklas Backstrom kod sva tri pogotka našao se u ulozi asistenta.

"Nevjerojatno je kako pak uvijek dolazi do njega, a on ima sposobnost poslati ga u mrežu, što nije nimalo lako", divio se Backstrom učinku sjajnog ruskog napadača.

"Lijepo je kad zabiješ jedan gol, a dva su baš 'cool'. No, kad postigneš tri pogotka u jednoj utakmici, to je poseban osjećaj", izjavio je Ovječkin uz kojeg je strijelac za Washington u Minneapolisu bio Jason Chimera kad je u 60. minuti poslao pločicu u nebranjenu mrežu za nedostižnih 4-2.

Još jedan 'hat-trick' vidjeli su gledatelji u United Centreu, gdje je navijače aktualnih prvaka Chicaga razočarao Patrick Eaves, postigavši tri od četiri pogotka Dallasa u prvoj trećini, za pobjedu 4-2 kojom su se Starsi približili vodećim Blackhawksima na samo jedan bod zaostatka u Zapadnoj konferenciji. Bio je to i uzvrat za uvjerljiv domaći poraz od Chicaga (1-5), koji su igrači Dallasa doživjeli 6. veljače.

Među momčadi koje bi u ovom trenutku završile u doigravanju vratio se i Colorado gostujućom pobjedom 4-3 u Ottawi. Momčad iz Denvera postigla je tri od četiri pogotka s igračem više. Dvostruki strijelac bio je Jarome Iginla, a po jedan pogodak postigli su Nathan MacKinnon i Blake Comeau. Tako su Avsi prekinuli crni niz od četiri uzastopna poraza.

REZULTATI:

NY Islanders - Los Angeles 5-2

Philadelphia - Buffalo 5-1

Columbus - Anaheim 4-3 (ras.)

Ottawa - Colorado 3-4

Minnesota - Washington 3-4

Winnipeg - Boston 2-6

Chicago - Dallas 2-4

Edmonton - Toronto 5-2

San Jose - Calgary 5-6 (ras.)

>> Rangersi pobijedili Penguinse u Pittsburghu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije