Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NHL LIGA:

Los Angles Kings pobijedili Washington Capitalse u produžetku

Los Angeles Kings - Chicago Blackhawks
Foto: Reuters/PIXSELL
10.03.2016.
u 09:29

Kings su sada preuzeli vodstvo u Pacifičkoj diviziji, imaju bod prednosti ispred Anaheim Ducksa koji su poraženi od Colorado Avalencha sa 0-3.

Los Angeles Kings su, iako su ispustili prednost od 3-0, ipak sa 4-3 u produžetku pobijedili najbolju momčad NHL-a Washington Capitalse.

Pobjednički gol zabio je Jeff Carter 2:50 minute nakon početka produžetka nakon što su Kingsi ispustili prednost od 3.0 u zadnjoj trećini. Los Angeles je poveo sa 3-0 zahvaljujući pogocima Vincenta Lecavaliera, Jakea Muzzina i Milana Lucica postignutim u razmaku od devet minuta u prvoj trećini.

To je prvi put ove sezone da su Capitals gubili sa 3-0 nakon prve trećine.Capitals (49-13-5) su odveli utakmicu u produžetak nakon što su  T.J. Oshie, Nicklas Backstrom i Dmitry Orlov zabili po gol u zadnjoj trećini, ali su ipak stigli do poraza, prvog u zadnje četiri utakmice. 

Kings su sada preuzeli vodstvo u Pacifičkoj diviziji, imaju bod prednosti ispred Anaheim Ducksa koji su poraženi od Colorado Avalencha sa 0-3.

REZULTATI:

Phoenix Suns - New York Knicks                 97-128
Milwaukee Bucks - Miami Heat                  114-108
Charlotte Hornets - New Orleans Pelicans      113-122
Philadelphia 76ers - Houston Rockets          104-118
Boston Celtis - Memphis Grizzlies             116-96
Dallas Mavericks - Detroit Pistons             96-102
Oklahoma City Thunder - Los Angeles Clippers  120-108
Sacramento Kings - Cleveland Cavaliers        111:120
Golden State Warriors - Utah Jazz             122-113

>> New York Rangersi i New York Islandersi uspješni u nastupima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije