Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NHL LIGA:

Carolina u produžetku bolja od Pittsburgha

Carolina Hurricanes
Reuters/PIXSELL
13.01.2016.
u 10:24

Carolina Hurricanes su u produžetku sa 3-2 pobijedili Pittsburgh Penguinse, a pobjednički je gol zabio Jeff Skinner.

Carolina Hurricanes su u produžetku sa 3-2 pobijedili Pittsburgh Penguinse, a pobjednički je gol zabio Jeff Skinner.

Nakon što su ispustili vodstvo od 2-0 iz druge trećine, Hurricanes su iz kazne za Jevgenija Malkina stvorili priliku iz koje je Skinner nakon asistencije Eliasa Lindholma i Justina Faulka postigao pobjednički pogodak. Carolina je povela golom Erica Staala na početku druge trećine. Na 2-0 je povećao  Kris Versteeg. U drugoj polovici iste trećine na 2-1 je smanjio Kris Letang, a izjednačio je na 2-2 Chris Kunitz u zadnjoj trećini. 

Steven Stamkos je zabio dva gola, dok je Ben Bishop upisao 21 obranu i Tampa Bay Lightning su sa 4-0 pobijedili Colorado Avalanche. Ondrej Palat je zabio prvi gol za Tampa Bay, a Tyler Johnson zadnji.  Za Bishopa je ovo bio drugi shutout ove sezone.

Trener Chicago Blackhawksa Joel Quenneville stigao je do svoje 782. pobjede u  NHL-u izjednačivši se na drugom mjestu s Al Arbourom, nakon što je sinoć sa 3-2 njegova momčad slavila protiv Nashville Predatorsa. Quenneville, koji je u utorak potpisao produljenje ugovora na još tri godine, je s Blackhawksima pobjeđivao u 344 utakmice, u 307 sa St. Louis Bluesima (1996.-2004.) i u 131 s Coloroado Avalancheom (2005.-08.). Pobjedu su mu osigurali dvostruki strijelac Andrew Shaw i Brent Seabrook. Golove za Predatorse su zabili Mike Ribeiro i Filip Forsberg.

REZULTATI:

New York Islanders - Columbus Blue Jackets 5-2
St. Louis Blues - New Jersey Devils        5-2
Winnipeg Jets - San Jose Sharks            1-4
Colorado Avalanche - Tampa Bay Lightning   0-4
Carolina Hurricanes - Pittsburgh Penguins  3-2 (produžetak)
Minnesota Wild - Buffalo Sabres            2-3
Chicago Blackhawks - Nashville Predators   3-2
Arizona Coyotes - Edmonton Oilers          4-3 (produžetak)

>> Vancouver prekinuo pobjednički niz Floride

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije