Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA doigravanje

Nezaustavljivi LeBron James odveo Cleveland u finale

LeBron James
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
28.05.2018.
u 07:38

Cavalierse je do četvrtog uzastopnog NBA finala odveo LeBron James s 35 koševa, 15 skokova i 9 asistencija, odigravši svih 48 minuta

Košarkaši Clevelanda slavili su na gostovanju u Bostonu s 87-79 u odlučujućoj, sedmoj utakmici finala Istočne konferencije NBA lige, a Cavalierse je do četvrtog uzastopnog NBA finala odveo LeBron James s 35 koševa, 15 skokova i 9 asistencija, odigravši svih 48 minuta.  

Osim Jamesa, drugi ključni čovjek u pobjedi Cavaliersa bio je Jeff Green s 19 koševa i osam skokova. Cleveland je u ovoj utakmici igrao bez ozlijeđenog krilnog centra Kevina Lovea.

LeBron James
1/7

Boston je prvi put ove sezone u odigravanju poražen na svom parketu, ponajviše zbog očajnog šuta za tricu (7/39, 18 %). Najbolji kod Celticsa bio je 'rookie' Jason Tatum s 24 koša i sedam skokova. Al Horford je ubacio 17 poena uz četiri skoka, a Marcus Morris završio dvoboj s 14 koševa i 12 skokova.

Celticsi su prvi put u svojoj povijesti izgubili seriju doigravanja u kojoj su poveli s 2-0. 

Cleveland će u velikom finalu igrati protiv pobjednika sedme utakmice finala Zapadne konferencije u kojoj će Houston ugostiti aktualne NBA prvake Golden State Warriorse u noći s ponedjeljka na utorak (3 sata iza ponoći).

Komentara 1

AU
austrougarskigeneral
10:44 28.05.2018.

kralj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije