Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE ODUŠEVIO

Neymar, kamo ćeš? Zvijezda Liverpoola ponizila Brazilca

Sadio Mane
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
19.09.2018.
u 11:04

- Pokrivali smo puno prostora i posebice koristili prostor na desnom krilu jer Neymar je igrač svjetske klase, ali on nije obrambeni igrač i upravo to smo pokušali iskoristiti - rekao je Klopp

Liverpool je nastavio sa sjajnim rezultatima na početku ove sezone. Nakon pet pobjeda u Premier ligi, stigla je i prva u Ligi prvaka, na Anfieldu je s 3:2 u odličnoj utakmici pao moćni PSG.

Redsi su poveli golovima Sturridgea i Milnera, da bi se PSG vratio golovima Meuniera i Mbappea. Da tri boda ostanu u Liverpoolu pobrinuo se Firmino golom u 92. minuti.

Za potez utakmice pobrinuo se Mane koji je sjajnim driblingom ponizio Neymara i oduševio sve.

Nakon utakmice trener redsa Jürgen Klopp je otkrio da su baš stranu na kojoj se Brazilac bio pokušali najviše iskoristiti što im se na kraju i isplatilo.

- Morali smo držati koncentraciju i u tome smo uspjeli. Pokrivali smo puno prostora i posebice koristili prostor na desnom krilu jer Neymar je igrač svjetske klase, ali on nije obrambeni igrač i upravo to smo pokušali iskoristiti - rekao je Klopp.

>> Pogledajte ekskluzivan razgovor s Nikom Čekom

Komentara 1

DH
dalibor.hren
12:02 19.09.2018.

Zbog čega bi jedan uspješni dribling morao biti "poniženje"? Svaki put kad čitam LJ, ja sam ponižen!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije