Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u društvu velikana

Neymar Jr., Lindsey Vonn i braća Sinković na limenci Red Bulla

Sinkovići
Foto: vl
1/3
21.08.2017.
u 11:34

Osvojili su europska i svjetska prvenstva, svjetske kupove, oborili svjetski rekord, osvojili Olimpijsko zlato i popeli se na 29 uzastopnih postolja.

Bratski dvojac o čijim se uspjesima priča diljem svijeta pokorio je u nekoliko godina svijet veslanja i potvrdio onu staru da bez iznimnog rada i discipline ne dolaze ni rezultati.

No, Sinkovići dobro znaju što disciplina znači. Magistrirali su disciplinu. No, vještine su isklesali i u skupljanju medalja. Osvojili su europska i svjetska prvenstva, svjetske kupove, oborili svjetski rekord, osvojili Olimpijsko zlato i popeli se na 29 uzastopnih postolja. I nakon svega toga odlučili – promijeniti disciplinu. Jer što je sport bez izazova.
 
A da su heroji dokazuje i činjenica da su se Martin i Valent priključili društvu velikih svjetskih sportaša kao što su Neymar Jr., Lindsey Vonn i drugi te postali prvi hrvatski sportaši čija lica krase posebno izdanje limenke Red Bulla. Limenka će uskoro biti dostupna u svim hrvatskim trgovinama, a Martin i Valent u to će se vrijeme pripremati za novu disciplinu, novo natjecanje i novu priliku da se i u nepoznatim vodama dokažu na Svjetskom prvenstvu.

Komentara 1

Avatar Papatest
Papatest
12:05 21.08.2017.

Uskoro će ih stavljati i na bočice s dopingom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije