Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Europska liga

Nexe kreće u borbu, jednom je nadoknadio minus šest, večeras mora minus devet

PPD Zagreb i Nexe sastali se u 5. kolu Prvenstva Hrvatske
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/3
18.04.2023.
u 15:10

Göppingen dolazi u Našice s prednošću od devet pogodaka

Rukometaši Nexea danas će (18.45 sati) u svojoj dvorani u OŠ kralja Tomislava ugostiti njemački Göppingen u uzvratnom susretu četvrtfinala Europske lige. Trenutačno 14-plasirana momčad njemačke lige dolazi u Našice s prednošću od devet pogodaka.

Bit će ovo drugo gostovanje Göppingena u Našicama. Prvi su put u istom kupu gostovali 2018. godine kada su pobijedili u skupnoj fazi s 27:24. Na toj utakmici najefikasniji igrači njemačkog ligaša bili su Schiller sa šest i Kozina s pet pogodaka. Obojica će igrati i danas, dok će kod Našičana iz te utakmice igrati samo Mario Tomić.

 

– Uvijek se lijepo vratiti u Našice gdje sam igrao jedan dio svoje karijere. Nećemo se opustiti s plus devet, treba biti maksimalno ozbiljan i u uzvratnoj utakmici. Upozorio sam suigrače kako je Füchse u Našicama izgubio s osam razlike jer je došao prilično opušteno. Na svoju sreću u uzvratu su bili ozbiljni i pobijedili s devet razlike. Kako se ovog vikend igrao završni turnir njemačkog kupa, imali smo dovoljno vremena da se pripremimo za uzvrat – rekao je Krešimir Kozina, kružni napadač Göppingena.

Našičani nikad od sada nisu stizali ovako veliku prednost. Prošle sezone u Našicama su nadoknadili minus šest iz danskog Bjerringbroa. Ako se moglo nadoknaditi minus šest, može se i munus devet. Loša je vijest da Göppingen ove sezone nijednom nije izgubio s više od sedam razlike. •

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije