Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
daily mail

Newcastle je kupio Engleza za 45 milijuna eura. Prijeti mu odlazak u zatvor zbog bizarnog prekršaja

Carabao Cup - Semi Final - Second Leg - Newcastle United v Southampton
Scott Heppell/REUTERS
04.02.2023.
u 12:49

Loše vijesti dolaze za skupocjeno pojačanje engleskog prvoligaša u usponu

Dolaskom arapskih vlasnika i ulagača, Newcastle se polako vraća na stare staze slave, za koju godinu će zasigurno igrati važnu ulogu u europskim natjecanjima. U završnici zimskog mercata 'svrake' su kupile Anthonya Gordona iz Evertona za velikih 45 milijuna eura, ali prema pisanju Daily Maila mogli bi ostati bez zvijezde i to na šest mjeseci. 

Naime, 23-godišnji Gordon je u ponedjeljak ostao bez vozačke dozvole na šest mjeseci nakon što je dva puta zbog prometnog prekršaja odbio policiji predati detalje o tome tko je upravljao automobilom. Nije ga smetala činjenica što nema vozačku dozvolu pa je opet uhvaćen za volanom i to u samom centru grada

Zakon u Engleskoj je jako strog po tom pitanju pa tako Gordonu prijeti do šest mjeseci zatvora ako se dokaže da su optužbe istinite. 

Policija trenutno provodi istragu oko tog događaja, ali zasad ne žele otkrivati detalje. Newcastle je trenutno na trećem mjestu Premier lige s 39 osvojenih bodova, koliko ima i Manchester United. 

Standings provided by Sofascore

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije