Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TOLIKO GA ŽELI

Nevjerojatno što je slavni trener spreman učiniti da dovede Hrvata

Ivan Rakitić Luka Modrić
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/5
22.04.2018.
u 12:32

- Zaslužio je taj trenutak, kada su mu i navijači Seville zapljeskali. Nije to samo zbog ove utakmice, već cijele karijere. On je jedan od najvećih igrača u povijesti - rekao je Rakitić.

Ivan Rakitić u subotu se vratio na teren nakon operacije šake pa s Barcelonom demolirao Sevillu 5:0 i uzeo Kup kralja. To je već deseti trofej za hrvatskog reprezentativca otkako je stigao na Nou Camp, a uskoro će proslaviti i 11., naslov namijenjen prvaku Španjolske.

Dan nakon novog trofeja s Barcelonom, španjolski i engleski mediji opet su zakotrljali priču o njegovom odlasku u Premier ligu. Borbu će voditi gradski rivali iz Manchestera - United i City.

Otkriveno je da je Mourinho Kataloncima poručio da je za Rakitića spreman platiti dvostruko više nego City, te mu značajno povećati plaću koja je na Nou Campu oko 150.000 eura tjedno.

A nekako se čini da se Raketi ne ide iz Barcelone. Nakon pobjede protiv Seville je istaknuo da se nada da će u klubu ostati i Andres Iniesta koji vjerojatno napušta klub na kraju sezone.

- Nadam se da neće otići. Navijači žele da ostane, kao i ja. No, on ima izbor, odlučit će nakon razgovora s obitelji. Svi ćemo respektirati njegovu odluku - rekao je Rakitić pa se osvrnuo na ovacije koje je Iniesta dobio prilikom zamjene.

- Zaslužio je taj trenutak, kada su mu i navijači Seville zapljeskali. Nije to samo zbog ove utakmice, već cijele karijere. On je jedan od najvećih igrača u povijesti - zaključio je Rakitić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije