Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGREŠAN DAN

Nevjerojatno! Rakitića tjeraju iz Barcelone, razlog je fotka koja je izbrisana?

Ivan Rakitić
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
10.05.2019.
u 15:00

Raketa bi klub mogao napustiti, a za to se navode dva razloga. Lošija forma Hrvata, a posebno nastup protiv Liverpoola u polufinalu Lige prvaka gdje je naš veznjak odigrao kao da se ne nalazi na terenu

Vijest koju je u četvrtak objavio portal specijaliziran za Barclelonu neugodno je iznenadila sve ljubitelje Ivana Rakitića

Španjolski Sport tako u tekstu piše kako je naš veznjak na izlaznim vratima katalonskog kluba, a razlog je pomalo nevjerojatan i bizaran. 

- Coutinho odlazi, Umtiti 'transferabilan', a Rakitić - na prodaju. Na drugoj strani je već potpisan de Jong, kao i skoro pa siguran De Ligt, a kao moguće pojačanje spominje se i  Antoine Griezmann -piše Sport. 

Raketa bi klub mogao napustiti, a za to se navode dva razloga. Lošija forma Hrvata, a posebno nastup protiv Liverpoola u polufinalu Lige prvaka gdje je naš veznjak odigrao kao da se ne nalazi na terenu. 

Drugi razlog koji se čini kao da se netko šali je što se Rakitić slikao s prijateljima u Sevilli. Naime, već smo pisali kako je Ivan dan nakon poraza otišao u Sevillu odakle mu je supruga Raquel, a zbog tog poteza su ga napali i navijači Barcelone. 

Usput se nasmijan fotografirao s Joseom Mariom del Nidon Carrascom, sinom bivšeg predsjednika Seville, a zanimljivo je što je spornu objavu Carrasco ubrzo i obrisao. Ipak, pojedinci su objavu spremili i sada objavljuju po Instagramu.

Hoće li jedna fotografija otjerati našeg igrača iz Barcelone vidjet ćemo kada krene ljetni rok za prelaske igrača.

>>> Pogledajte koliko vrijede naši nogometaši

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Melankolija
Melankolija
15:35 10.05.2019.

Pa sto ima veze, Ivan je bio kapiten u Sevilji i na neki nacin je klupske legenda. Nebi njemu lose bilo u Sevilji.

SM
san.martino
16:38 10.05.2019.

Mislio sam da je pametniji!

LU
lukathereem
15:23 10.05.2019.

Loše je se Rakitić snašao već u prvoj utakmici protiv Liverpoola, ali to je greška u taktici, jer je Klopp izvrsno odsjekao Rakitića i Busqeta koji kad imaju posjed lopte kontroliraju igru i ritam Barcelone.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije