Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKAV KAOS

Nevjerojatno što je napravio proslavljeni rukometaš u rodilištu

Rodilište
Foto: Marijan Sušenj/PIXSELL
16.05.2018.
u 11:44

Primirio se tek kad je u bolnicu stigla njegova bliska prijateljica Marija Šerifović.

Proslavljeni srpski rukometaš Nedeljko Jovanović napravio je pravi kaos u Klinici za ginekologiju u Beogradu i to prilikom rođenja svog djeteta koje je njegova zaručnica rodila u 22. tjednu trudnoće.

- Bio je izvan sebe. Na ulazu je prošao osiguranje, uletio u rodilište na katu, gdje je civilima strogo zabranjen ulaz. Ta vrata imaju šifru, ali on ih je rukama razvalio. Bio je bijesan kao ris. Šutirao je sve pred sobom. Liječnicima je prijetio da će ih pobiti. Majka njegova djeteta imala je prijevremeni porođaj, liječnici su napravili sve što su trebali. Beba je mala (500 grama) i zasad je dobro. Međutim, on je za prijevremeni porođaj okrivio liječnike i zato je demolirao rodilište - za Kurir je otkrio izvor iz bolnice.

Primirio se tek kad je u bolnicu stigla njegova bliska prijateljica Marija Šerifović.

- Marija je bila pribrana i pokušala je smiriti situaciju. Govorila mu je da razumije njegovu patnju, bijes i bol, ali da mora biti pribran i da će sve biti u redu. Zamolila ga je da se kontrolira. Nije joj bilo svejedno. Da nije bilo nje, tko zna što se moglo dogoditi.

Kurir dodaje kako je intervenirala i policija koja će od bivšeg rukometaša uzeti iskaz, nakon čega će tužiteljstvo vidjeti koji su daljnji koraci.

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
13:16 16.05.2018.

opet srbija???

HA
harald3539
23:04 16.05.2018.

Proslavljeni srpski rukometaš Nedeljko Jovanović ?

VO
Volimrukomet
18:24 19.05.2018.

Gdje se proslavio u rodilištu? Bravo za VL. Ja bi mu pečat dao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije