Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PETRA MARTIĆ
Povratak na članak

Nevjerojatno je psihički jaka, pa 12 puta u nizu je dobila treći set

WTA ju je upravo nominirao, kao jednu od četiriju kandidatkinja, za igračicu koja je najviše napredovala u lipnju (i vi joj možete dati svoj glas na stranici WTA Toura), a posebno fascinira njezin niz od 12 pobjeda u trećem setu zaredom

Komentari 2

JO
josip
23:29 07.07.2019.

Nema Marin problem sa najboljima nego sa onima oko 100. mjesta

VL
TI
Tirano
05:55 08.07.2019.

Petra igra stvarno odlično!? Fantastično je pripremljena k'o nekad Navratilova!? No, mnogo je naša puca zgodnija od tada najbolje igračice Svijeta! Zato i dobiva toliko trećih setova! Ima snagu maratonke! Čilić brljavi, gubi od 100-tog a dobiva izgubljeno protiv najbolje trojke?!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.