Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MEDITERANSKE IGRE

Nevjerojatno, ali dogodilo se: U reprezentaciju nije pozvan nijedan rukometaš Zagreba!

HRS
22.02.2022.
u 13:57

Većina igrača dolazi iz manjih klubova – Rugvice, Valpovke, Balić-Metličić, Rudara, Čakovca...

Rukometna kadetska reprezentacija Hrvatske igra na Mediteranskim igrama u Ankari. Nakon jučerašnjeg susreta protiv Španjolske danas nas čeka susret protiv Kuvajta, a onda redom igramo protiv Rumunjske, Italije i Turske. Ono što je zanimljivo jest to da od 17 igrača nema nijednog iz PPD Zagreba i samo je jedan iz Nexea. Većina igrača dolazi iz manjih klubova – Rugvice, Valpovke, Balić-Metličić, Rudara, Čakovca... Od klubova Premijer lige reprezentativce imaju tek Poreč (jednoga), Varaždin (jednoga), Sesvete (tri), Zamet (jednoga), Bjelovar (jednoga) i Nexe (jednoga).

– Malo je čudno da nema igrača PPD-a i Nexea, ali svaka čast trenerima manjih klubova koji su "stvorili" reprezentativce. Ovo nije nikakva kritika prema našim vodećim klubovima, ali nestvarno je da u finalu kadetskog prvenstva Hrvatske igraju Valpovka i Rugvica, a ne PPD Zagreb i Nexe. Opet, moramo biti sretni što još uvijek imamo trenere entuzijaste u malim sredinama koji vole rukomet. Nažalost, u posljednje vrijeme ostali smo bez jako puno dobrih trenera, a to nije dobro – istaknuo je Lino Červar, koordinator za muški rukomet.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije