Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Interov svjetionik

Nevjerojatna statistika otkrila kakav to dragulj imamo u reprezentaciji

Marcelo Brozović
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
29.05.2019.
u 19:35

Vezni igrač Intera sezonu je zaključio kao najbolji igrač Serie A u nekoliko kategorija

Milanski Inter u slavljeničkoj je noti zaključio prvenstvo budući da je naposljetku osvojio četvrtu poziciju. U posljednjem kolu Inter je ostvario 2:1 pobjedu nad Empolijem, pa ispred Milana i Rome osigurao plasman u Ligu prvaka. 

Junakom nedjeljnog dvoboja je proglašen Radja Nainggolan koji je zabio pobjednički pogodak u 81. minuti, međutim talijanski mediji otkrivaju da je zapravo hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović bio pravi heroj iz sjene.

Idemo u brojkama: Broz je u 90 minuta ostvario četiri ključna dodavanja, a tome je dodao sedam uspješno oduzetih lopti. No, to nije bilo sve, pazite tek ovo:

hrvatski je reprezentativac u nedjelju loptu dodao 96 puta uz nevjerojatnu preciznost - čak je 98% njegovih dodavanja otišlo točno tamo kamo je trebalo!

Portal Calcionews zato ga je u naslovu nazvao Interovim svjetionikom, ali mogao se poslužiti i kojim drugim komplimentom.

Naime, Gazzetta dello Sport je u četvrtak u članku navela da je Brozović bio najbolji igrač Serie A u sljedećim kategorijama:

sveukupni pokušaji dodavanja (2520), precizna dodavanja (2271) i broj kilometara prosječno pretrčanih po utakmici (12.505), što jasno otkriva da je Brozović ujedno i neumoran radnik, ove sezone najveći u Italiji.

Uopće, stoga, ne sumnjamo da je nekadašnjem nogometašu Dinama silno porasla vrijednost na tržištu, ali i da u Interu ni u ludilu ne pomišljaju da ga tako skoro eventualno prodaju. 

Komentara 4

PR
prajdali100
19:59 29.05.2019.

RIJETKO ZAHVALAN IGRAČ ! Broz je motor, neumorni radnik i sjajan igrač.

ZO
zoca
20:23 29.05.2019.

Dobar igrac kratkog fitilja sjanih rjesenja i glupih kikseva razlog sto nije vrhunski

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
19:55 29.05.2019.

@Muh će biti zadovoljan jer za razliku od Lukice ( koji mu je rak rana ) Broz ne dodaje prvom do sebe 🤣

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije