Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ILUMINATI U FA KUPU?

Nevjerojatna slučajnost u utakmicama, kolika je šansa za ovo?

FA Cup Semi Final - Chelsea v Manchester City
Adam Davy/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
19.04.2021.
u 14:22

Neki su navijači išli toliko daleko da su primijetili da su oba gola postignuta na istoj strani, obje ekipe imaju plave dresove te da su obje asistencije također su bile lijevom nogom...

Već je poznato da će u finalu Fa kupa zaigrati Chelsea i Leicester. No mnogi su nogometni obožavatelji uočili veliku zanimljivost, odnosno sličnosti u utakmicama polufinala. 

Prvi polufinalni ogled odigrali su Chelsea i Manchester City. Jedini pogodak na utakmici zabio je Hakim Ziyech u 55. minuti utakmice. Dan kasnije, Lester je identičnim rezultatom pobijedio Southampton također u 55. minuti. 

Ne bi ovo bilo ništa čudno, ali i Ziyech za Chelsea te Kelechi Iheanacho pogodili su točno u 54. minuti i 43. sekundi utakmice. Da stvar bude još bolja i zanimljiva, akcija koja je prethodila golu bila je identična na obje utakmice. Kod Chelsea je Werner ubacio s lijeve strane terena, a Ziyech zahvatio ljevicom i pospremio loptu u mrežu.

U redovima Lisica, Vardy je ubacio, pogađate, također s lijeve strane, a Iheanacho iz 'druge' pogađa lijevom nogom. 

Neki su navijači išli toliko daleko da su primijetili da su oba gola postignuta na istoj strani, obje ekipe imaju plave dresove te da su obje asistencije također su bile lijevom nogom.

Ne preostaje nam drugo nego čekati ovo finale, u kojem se nažalost to neće moći ponoviti, ali tko zna, možda pogodak padne opet u 54:43.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije